Nettbutikk

Nå kan de bestilles på nett

Lindex lanserer nå sin nettbutikk i Norge, og du kan velge om du vil ha varene hjem i posten eller hente i butikk.

SLIK SER DEN UT: Nettbutikken til Lindex er lansert i Norge, så nå kan du få favorittene rett hjem i postkassa.
SLIK SER DEN UT: Nettbutikken til Lindex er lansert i Norge, så nå kan du få favorittene rett hjem i postkassa. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stadig nye aktører melder seg på i kampen om deg som kunde i sine nettbutikker.

Tidligere i år åpnet den spanske motekjeden Zara nettbutikk i Norge, og nå er det den svenske storkjeden Lindex som står for tur.

Lindex har de siste årene lansert flere kolleksjoner i serien Affordable Luxury, en litt mer luksuriøs og glamorøs linje innenfor sitt eget merke. Den fjerde og foreløpig siste av Affordable Luxury-kolleksjonene kom i butikk for snart en måned siden.

Superstylist Rachel Zoe har også plukket sine favoritter fra Lindex. De kan du se nærmere på her.

Men nå er det altså nettbutikk som lanseres her til lands.

– Vi er glade over og endelig kunne tilby Lindex Shop Online i Norge. Mange kunder har kontaktet oss med et ønske om å kunne handle på nettet. Nå kan vi tilby mote døgnet rundt til hele Norge, sier Hanne Leino, Country Manager i Lindex Norge i en pressemelding.

Selskapet åpnet sin e-handel allerede i 2007, så Norge er på ingen måte først ut, men blir nå del av en gruppe på 30 land hvor Lindex tilbyr sine varer i netthandel.

Nettbutikken har fullt sortiment for dame, inkludert undertøy, og for barn, og omfatter både plagg med høy motegrad og basisplagg.

– Internett som kanal for handel øker stadig, mote er noe mange handler på nettet og vi tror at enda flere vil komme til å gjøre det. Vi har i dag en populær nettbutikk og vi er glade for å kunne tilby den i Norge, sier Anders Dahlberg, Operational Marketing Manager i Lindex i en pressemelding.

Du kan velge om du vil få bestillingen din tilsendt i posten, eller om du vil hente den i en av landets 97 Lindex-butikker.

Du finner Lindex Shop Online her (ekstern lenke).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer