GJØR ET KUPP: Blake Lively gikk for blått, men det er den hvite versjonen Brooklyn Decker gikk for som nå kan bli din. Og se hvor forskjellig de to blondinene har stylet kjolene.  Foto: All Over Press
GJØR ET KUPP: Blake Lively gikk for blått, men det er den hvite versjonen Brooklyn Decker gikk for som nå kan bli din. Og se hvor forskjellig de to blondinene har stylet kjolene. Foto: All Over Press Vis mer

Kjoler

Nå kan denne bli din

Og kjolen er til og med på tilbud.

Publisert
Blake Lively og de andre skuespillerene i TV-serien Gossip Girl imponerer oss stadig med sine stilvalg – både i serien og i virkeligheten.

Antrekkene til rollefigurene Serena og Blair gjør oss grønne av misunnelse, men også når filmteamet har fri, stråler damene bak karakterene.

Trendsetter

I sommer har vi sett det unge moteikonet i sommerens mest vågale trend – microshorts og sommerens største farge – kongeblått.

LES OGSÅ: Sesongens sikreste stilfarge

Blake Lively er stilig i regnvær, med paraplyen som det nye «moteplagget», og vi elsker hverdagsantrekkene hennes.

Hun har til og med møtt opp på den røde løperen i en brudekjolelignende kreasjon – og hun er ikke den eneste.

Få stilen - på tilbud

I det siste har Blake Lively fått mye skryt for sin lyseblå eyeletkjole på Trendtoppen.

LES OGSÅ: Blir ikke enige om Blakes kjole

Nå er kjolen tilgjengelig på Shopbop – og det til tilbudspris, melder She Finds (ekstern lenke). Det vil si, den lyseblå varianten er ikke lenger mulig å få tak i, men det kremhvite er minst like søt. Dessuten er jo hvite kjoler et av sommerens aller heteste stiltips.

LES OGSÅ: Slik kommer Blake Lively i superform

Den kremhvite versjonen av bomullskjolen fra Tibi koster nå litt over 3000 kroner og kan altså bli din på Shopbop (ekstern lenke).

Brooklyn Decker er nylig observert med den samme kjolen, men hun gikk for kremhvit – den samme fargen som nå er på tilbud, med andre ord.

Decker stylet kjolene med nude pumps og en militærinspirert vest. Men selv om de gikk for to vidt forskjellige looker, kombinerte begge med dyreprint. Brooklyn Decker gikk for en leopardveske, mens Blake Lively stylet den lyseblå kjolen med leopardpumps.

Det er altså fullt mulig å bruke dyreprint uten å se ut som et jungeldyr.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer