Sex og singelliv

Nå kan du bo i Carrie Bradshaws leilighet

Og få dypdykke i klesskapet hennes!

DRØMMEN: Mange har misunnet Carrie Bradshaw for klesskapet hennes. Nå kan det bli ditt. FOTO: AIRBNB
DRØMMEN: Mange har misunnet Carrie Bradshaw for klesskapet hennes. Nå kan det bli ditt. FOTO: AIRBNB Vis mer
Publisert

Hvem har vel ikke drømt om å eie klesskapet til Carrie Bradshaw fra tv-serien Sex og singelliv? Nå kan du det!

For i anledning at premieren på oppfølgeren And Just Like That... nærmer seg, har Sarah Jessica Parker i samarbeid med utleietjenesten Airbnb åpnet dørene til Carries ikoniske Manhattan-leilighet.

For første gang noensinne kan gjester få bo i leiligheten som ble gjort kjent gjennom tv-serien som gikk som en farsott på skjermen på sent 90- og tidlig 2000-tall.

IKONISK: Det blå klesskapet i Manhattan-leiligheten kjent fra Sex og singelliv. FOTO: NTB
IKONISK: Det blå klesskapet i Manhattan-leiligheten kjent fra Sex og singelliv. FOTO: NTB Vis mer

Her kan du gå bananas i Carries misunnelsesverdige klesskap som inkluderer noen av hennes aller beste looks som for eksempel strutteskjørtet hun har på seg i introen til Sex og singelliv. Du får også en digital hilsen fra Sarah Jessica Parker selv, Cosmopolitans for en skål, styling og photoshoot og en mulighet til å gå i Carries fotspor i Manhattans gater – minus det å bli sprutet ned av bussen da.

TIL LEIE: Sarah Jessica Parker og utleietjenesten Airbnb lar deg leie Carrie Bradshaws leilighet på Manhattan. FOTO: Airbnb
TIL LEIE: Sarah Jessica Parker og utleietjenesten Airbnb lar deg leie Carrie Bradshaws leilighet på Manhattan. FOTO: Airbnb Vis mer

– Carrie Bradshaw-karakteren ligger mitt hjerte nær, og å få besøke hennes verden igjen for fortsettelsen av Sex og singelliv-historien har vært en glede, sier Parker.

– Jeg gleder meg på publikums vegne at de nå kan oppleve Carries New York som aldri før, og at de kan gå i hennes sko, bokstavelig talt, for første gang noensinne.

Leiligheten skal også være utstyr med en laptop slik at du i tro Carrie-ånd kan hamre ned noen ord før deadline på spalten din, en ledningsløs telefon fra 2000-tallet og en lenestol i skinn som Aidan ville gått god for.

Men vil du leve ut din indre Carrie må du forte deg. For det er snakk om to ganger én natt for inntil to gjester allerede 12. og 13. november. De gode nyhetene er at det koster bare 23 dollar, i underkant av 200 norske kroner, til ære for at det er nettopp 23 år siden vi for første gang ble kjent med Carrie og hennes tre venninner.

Da er det altså bare å stille seg i den digitale køen når bookingen åpner mandag 8. november klokken 12 amerikansk tid. Hvis du bor i USA da. For det er dessverre nemlig også et krav.

Det er ikke første gang utleietjenesten har latt publikum leie ikoniske leiligheter og hus fra filmer. Huset fra skrekkfilmen Skrik, en «Bearbnb» inspirert av Ole Brumm og et av soverommene i Fresh Prince of Bel-Air-huset er bare noen av eksemplene.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer