Mette-marit

Nå kan du eie Kronprinsessens klær!

Til inntekt for miljøagentene har Kronprinsesse Mette-Marit hatt en garderobe-detox og plukket ut 20 plagg hun selger på Bloppis. Se her hvordan du kan skaffe deg et av de kongelige plaggene!

Nå kan du eie Kronprinsessens klær!
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsesse Mette-Marit (40) selger hele 20 klesplagg og tre par sko på auksjon på det internettbaserte loppemarkedet Bloppis.no. Plaggene legges ut for salg litt etter litt de neste kommende dagene, ca. 3-4 plagg hver dag den neste uken, og prisene varierer fra 200 til 1000 kroner, til inntekt for miljøsaken.

– Miljøagentene er opptatt av at alle kan gjøre en innsats for miljøet, og gjenbruk er et fint tiltak der alle kan bidra. Vi er glad for at Kronprinsessen også denne gangen ønsker å støtte Miljøagentene og barns miljøengasjement, sier kommunikasjonsleder Anne Bleiklie i Miljøagentene i en pressemelding.

Plaggene du kan by på er blant annet et skjørt fra Marni, en topp fra Chloé og støvletter fra Dolce & Gabbana.

Se alle Mette-Marits klær som ausjoneres bort på Bloppis.no.

PRINSESSE-PLAGG: Bli med i auksjonen og få muligheten til å eie et av Kronprinsessens plagg samtidig som du støtter en god sak. Foto: Aller Media.

I fjor sommer solgte Kornprinsessen også fra sin egen garderobe på Bloppis.no, og hun er i godt selskap av blant andre Tone Damli og STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer