Crocs bryllup:

Nå kan du få bryllups-Crocs

Noe du kunne ha brukt?

CROCS TIL BRYLLUP: Denne skoen har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Foto: Etsy / AngelaReeseStudio
CROCS TIL BRYLLUP: Denne skoen har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Foto: Etsy / AngelaReeseStudio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Christopher Kane skulle presentere sin kolleksjon for våren 2017, hadde alle modellene på seg Crocs. Siden har andre designere kastet seg på trenden som både er elsket og hatet blant folk.

I fjor viste Balenciaga frem sitt samarbeid med Crocs under moteuken i Paris. Skoene er helt like originalen, bortsett fra at designeren til Balenciaga, Demna Gvasalia, valgte å lage dem i en plattform-variant.

Fra visningen til Balenciaga. Foto: Scanpix
Fra visningen til Balenciaga. Foto: Scanpix Vis mer

Det er ikke første gangen designeren velger å finne på noe sprell i sine kolleksjoner. Det var han som presenterte en stor bag som var svært lik Ikeas «Frakta»-pose. Designeren er kjent for å eksperimentere og har blant annet også laget t-skjorter med logoen til budfirmaet DHL for merket Vetements, som han grunnla i 2009.

LES OGSÅ: Dette pakker redaksjonen i feriekofferten

Nok en variant

Etter at Gvasalia viste sin Ikea-lignende veske, var det flere som kastet seg på trenden og designet produkter laget av den blå Ikea-posen. Men det er ikke bare disse menneskene som har vært kreative den siste tiden.

I USA befinner nemlig Angela Reese Studio seg, og hun har fått øynene opp for Crocs-trenden som har herjet den siste tiden.

Hun har nemlig laget sine helt egne varianter - til bryllup! Etsy kan du kjøpe «Swarovski Crystal White Croc Bridal Clog» til litt under 600 kroner. Det er dyrere enn det originalen koster, men fremdeles langt billigere enn Crocs-ene til Balenciaga.

Foto: Etsy / AngelaReeseStudio
Foto: Etsy / AngelaReeseStudio Vis mer

Demna Gvasalias Crocs har en prislapp på 6500 kroner, og selv om prisen er såpass høy, ble skoene utsolgt før de kom i butikk. Tro det eller ei!

KK har forsøkt å komme i kontakt med Angela Reese Studio for å høre hvor mange som har meldt sin interesse for bryllups-Crocs-en hennes uten hell. Men i kommentarfeltet på Etsy-profilen hennes er det en fornøyd kunde som har lagt igjen en hyllest:

«Det var sent i august da jeg oppdaget at bryllups-Crocs eksisterte. Bryllupet mitt nærmet seg med stormskritt (13. oktober) og jeg var helt desperat i å få tak i disse. Jeg vet at kona mi ikke ville ha klart seg hele kvelden i skoene hun skulle ha på. De kom hit i tide og de var en hit», skriver Aaron Wozney.

LES OGSÅ: 3 plagg fra vintergarderoben du kan bruke i vår

Gjort før

Selv om vi i redaksjonen ikke har falt for disse skoene (for å si det mildt), så er jo det viktigste at bruden er komfortabel, eller hva?

Angela Reese Studio har vært svært så kreativ med skoene sine og har blitt omtalt av flere blogger og nettpublikasjoner verden over, men det er nok noen som har vært borti bryllups-Crocs før.

På Crocs' nettside er det nemlig en egen kategori med hvite sko egnet for bryllup. De kommer i flip flop-varianter, den klassiske Crocs-skoen og med utsmykninger.

Så, hva synes du om Crocs til bryllup? Legg igjen din mening under!

LES OGSÅ: Gina Tricot lanserer sitt første designsamarbeid

Hva synes du om skoen?
Ikke noe for meg
Akkurat det jeg trenger!
Vet ikke
Created with PollMaker
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer