Kate Moss For Topshop

Nå kan du få tak i Kates vintageskatter på budsjett

Stilikonet Kate Moss elsker vintageklær. Nå kan noen av hennes garderobefavoritter bli dine for en billig penge!

Nå kan du få tak i Kates vintageskatter på budsjett
Publisert
Sist oppdatert

Supermodell, Vogue-redaktør og designeren Kate Moss er aktuell med kolleksjon for den britiske klesgiganten Topshop. Det har gått tre og et halv år siden stilikonet designet for Topshop sist, men om tre knappe uker braker det løs igjen.

Nå kan du få tak i Kates vintageskatter på budsjett

STILSIKRE MOSS: Kate er en meget stilsikker frøken og blir ofte omtalt som et moteikon. Mange vil si at den britiske modellen har en luksus bohemsk stil. Foto: All Over.

- Det har gått 7 år siden min første kolleksjon for Topshop, og jeg har lært mye siden den gang. Den kommenede kolleksjonen er litt mer sofistikert og alle plaggene er garantert noe jeg ville ha gått med, sier Kate Moss i en video på Topshop.com.

Kleskolleksjonen er i salg fra 30. April og skal selges i over 40 land. Topshop-butikker i Norge lar vente på seg, så om du vil få kloa i noen av godebitene, må du nok (dessverre) reise til London eller et annet sted kolleksjonen er i salg.

Nå kan du få tak i Kates vintageskatter på budsjett

VINTAGE-PREG: Moss har forsøkt å gjenskape noen av garderobefavorittene sine for Topshop. Briten er veldig glad i vintage og flere av plaggene skal visst være inspirert av hennes egne vintagekupp. To av plaggene i Topshop-kolleksjonen ser du over. Foto: All Over.

Nå kan du få tak i Kates vintageskatter på budsjett

FØRSTE RAD: Under Topshops Unique-visning i februar i år, satt ingen ringerer enn Kendall Jenner, Anna Wintour, Philip Green, Kate Moss og Lottie Moss sammen på første rad. Foto: All Over.

SKREVET AV: THEA ROLL RAKENG

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer