Kate Moss For Topshop

Nå kan du få tak i Kates vintageskatter på budsjett

Stilikonet Kate Moss elsker vintageklær. Nå kan noen av hennes garderobefavoritter bli dine for en billig penge!

Nå kan du få tak i Kates vintageskatter på budsjett
Publisert
Sist oppdatert

Supermodell, Vogue-redaktør og designeren Kate Moss er aktuell med kolleksjon for den britiske klesgiganten Topshop. Det har gått tre og et halv år siden stilikonet designet for Topshop sist, men om tre knappe uker braker det løs igjen.

STILSIKRE MOSS: Kate er en meget stilsikker frøken og blir ofte omtalt som et moteikon. Mange vil si at den britiske modellen har en luksus bohemsk stil. Foto: All Over.

- Det har gått 7 år siden min første kolleksjon for Topshop, og jeg har lært mye siden den gang. Den kommenede kolleksjonen er litt mer sofistikert og alle plaggene er garantert noe jeg ville ha gått med, sier Kate Moss i en video på Topshop.com.

Kleskolleksjonen er i salg fra 30. April og skal selges i over 40 land. Topshop-butikker i Norge lar vente på seg, så om du vil få kloa i noen av godebitene, må du nok (dessverre) reise til London eller et annet sted kolleksjonen er i salg.

VINTAGE-PREG: Moss har forsøkt å gjenskape noen av garderobefavorittene sine for Topshop. Briten er veldig glad i vintage og flere av plaggene skal visst være inspirert av hennes egne vintagekupp. To av plaggene i Topshop-kolleksjonen ser du over. Foto: All Over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer