Breakfast at Tiffany's:

Nå kan du faktisk spise «Breakfast hos Tiffany's»

Det var virkelig på tide!

BREAKFAST AT TIFFANY'S: Nå kan du gjøre som Audrey Hepburn og spise frokost hos den anerkjente smykkebutikken Tiffany's i New York. Foto: Scanpix
BREAKFAST AT TIFFANY'S: Nå kan du gjøre som Audrey Hepburn og spise frokost hos den anerkjente smykkebutikken Tiffany's i New York. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Om du noen gang skulle befinne deg i New York, kommer du sikkert til å se noen stå uten for smykkebutikken «Tiffany's» på Fifth Avenue med en kaffe i venstre hånd og en croissant i høyre. Å spise «Breakfast hos Tiffany's» har vært en drøm for flere generasjoner siden filmen, med Audrey Hepburn i hovedrollen, kom ut i 1961.

Utrolig nok har aldri den eksklusive smykkebutikken gjort noe mer med dette konseptet. Helt til nå. Nå kan du endelig legge fra deg både kaffe og croissant og faktisk spise «Breakfast at Tiffany's»! Smykkebutikken lanserer nå en restaurant ved navn «the Blue Box Cafe» - oppkalt etter merkets ikoniske små, blå bokser. Restauranten har også tatt med seg fargen inn i interiøret og vil befinne seg inne i smykkegigantens flaggskip-butikk.

LES OGSÅ: Kim Kardashian lanserer shopping-app!

Til tross for at folk stiller seg opp uten for Fifth Avenue-butikken for å faktisk spise frokost hos Tiffany's, har ikke det populære oppmøtet gjenspeilet seg i salget deres. Men etter hva både Reuters og Mirror skriver, vil den nye restauranten sette butikken på kartet nok en gang. Skal du spise frokost her, kommer det til å koste deg 29 dollar (cirka 240 norske kroner). Menyen skal være basert på amerikanske klassikere, men også inkludere noen moderne favoritter som vegansk avokadotoast.

Det er også mulig å spise lunsj hos Tiffany's til 39 dollar (cirka 320 norske kroner) eller legge i litt ekstra penger, nærmere bestemt 49 dollar (cirka 400 norske kroner), og få serverte te, kaker og smørbrød. Men som alltid kan du også ta på deg Givenchy-kjolen, dine fineste perler, kjøpe en kaffe og croissant og spise frokost utenfor Tiffany's.

LES OGSÅ: - Den lille sorte er en av de største bløffene i moteindustrien

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer