Toms

Nå kan du gi sko til et barn i nød

Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av dine egne bare føtter.

UTEN SKO: Ta et bilde av føttene dine og doner et par sko til noen som trenger det med TOMS nye without shoes-kampanje! Foto: TOMS
UTEN SKO: Ta et bilde av føttene dine og doner et par sko til noen som trenger det med TOMS nye without shoes-kampanje! Foto: TOMS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO:  Tirsdag denne uken startet skomerket TOMS en ny Instagram-kampanje som går ut på følgende: Ta et bilde av føttene dine = gi et par sko til et barn i nød.

I forbindelse med at merket fyller år ønsker de å donere 1 million par sko til barn i nød rundt om i verden. 

LES OGSÅ: Tommy Hilfiger og Naomi Watts sammen mot brystkreft

TOMS har blitt verdenskjent nettopp for sitt veldedighetsarbeid, og hele ideen bak selskapet er at hvert kjøp skal gange barn og trengende i den tredje verden. 

Når man kjøper et par sko, så doneres et par sko til et fattig barn, og hvis man kjøper briller, går deler av inntektene til øyeoperasjoner eller behandling for personer i utviklingsland. I tillegg til dette gir selskapet penger som sikrer produksjon av rent vann, og trygge fødsler i over 70 land som er preget av fattigdom. 

I forbindelse med fødselsdagen, ønsker de altså å gi bort 1 million par sko - med din hjelp! 

Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av dine bare føtter, legge det ut på din instagram-konto og bruke hashtaggen #withoutshoes i kampanjeperioden fra 5. - 21. mai. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer