SALGSHOPPING: Nå kan du gjøre en rekke vår-og sommerkupp i noen av favorittnettbutikkene dine! Foto: Shutterstock
SALGSHOPPING: Nå kan du gjøre en rekke vår-og sommerkupp i noen av favorittnettbutikkene dine! Foto: Shutterstock Vis mer

Mote-skjonnhet

Nå kan du gjøre et sikkelig «mid-season»-kupp

... og det er faktisk plagg du vil ha i garderoben denne våren og sommeren!

Publisert

Rakk du ikke å gjøre noen skikkelige kupp tidligere i år? Ikke noe å bekymre seg for! De gode salgsrundene kommer bare oftere og oftere og blir større og større for hver sesong - det er årets «mid-season sale» et levende bevis på! 

Flere av våre favorittnettbutikker bugner av deilige salgskupp (mange plagg vi aldri trodde skulle komme på salg), og det beste av alt? Det er nå du faktisk kan gjøre noen skikkelig kupp til vår-og sommergarderoben! 

Alt fra klassiske ballerinasko og elegante sandaler, til luftige bluser og lange feminine sommerkjoler - som vi forresten ikke klarer å vente til å hoppe inn i! Er du mer av den sporty typen finnes det en rekke kule sneakers og tidløse jeans du bare MÅ ha i garderoben denne våren og sesongene som kommer. 

LES OGSÅ: Disse nettbutikkene bør du holde deg unna!

Under finner du et lite utvalg av våre salgsfavoritter - og tro oss vi har allerede fylt opp shoppingbagene med disse godbitene!    

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer