SKO PÅ SALG: Klarer man å finne sko Carrie Bradshaw ville ha kjøp - på salg? Svaret er ja! FOTO: NTB scanpix
SKO PÅ SALG: Klarer man å finne sko Carrie Bradshaw ville ha kjøp - på salg? Svaret er ja! FOTO: NTB scanpix Vis mer

Sko på salg:

Nå kan du gjøre et sko-kupp under salget

Vi har latt oss inspirere av Carrie Bradshaw.

«I couldn't help but wonder», skriver en av våre favorittkarakterer Carrie Bradshaw gang på gang i sine spalter i tv-serien «Sex og singelliv». Dama hadde mye på tankene, og ofte omhandlet disse tankene menn og sko.

Vi velger å forholde oss til sistnevnte denne gangen.

LES OGSÅ: Denne stjernen fikk nesten rollen som Mr. Big

SKO OG MENN: Carrie Bradshaw var opptatt av menn - og sko i serien «Sex og singelliv». FOTO: SCANPIX
SKO OG MENN: Carrie Bradshaw var opptatt av menn - og sko i serien «Sex og singelliv». FOTO: SCANPIX Vis mer

Selv om dette er en fiktiv karakter, har kvinner over hele verden forelsket seg i New York-jenta, men også i det ekstravagante klesskapet hennes. Et par Manolo Blahnik i uka? Hvorfor ikke?

En slik livsstil er det ikke mange av oss som har budsjettet til å opprettholde. Det hadde vel strengt tatt ikke frøken Bradshaw i starten heller.

Så, «I couldn't help but wonder»: klarer jeg å finne sko som ligner på de Carrie Bradshaw brukte, som ikke koster 10 000 kroner og spiser opp hele lønninga mi?

Det er nemlig i disse dager dette spørsmålet er høyst aktuelt. Det bugner av salg i både butikk og på nett, så nå kan du gjøre noen skikkelig gode kupp. Deriblant på sko fra designere som Jimmy Choo og Gianvito Rossi.

FOTO: SCANPIX
FOTO: SCANPIX Vis mer

Designere som lager de fineste skoene, men som også vet å sette en ganske så stiv prislapp på produktene deres. Det er derfor vi utnytter disse salgstider til å ta en ekstra titt på skoseksjonen. Klarer vi å finne skoene vi har drømt om så lenge til en litt snillere pris?

Nei, du kommer nok ikke til å finne Manolo Blahnik med en rabatt på 80 prosent her, men dersom et par designersko er noe du har ønsket deg - og er inneforstått med at det har sin pris - er det absolutt muligheter.

LES OGSÅ: Rollen som Carrie Bradshaw sto klar for en annen

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop