Sko på salg:

Nå kan du gjøre et sko-kupp under salget

Vi har latt oss inspirere av Carrie Bradshaw.

SKO PÅ SALG: Klarer man å finne sko Carrie Bradshaw ville ha kjøp - på salg? Svaret er ja! FOTO: NTB scanpix
SKO PÅ SALG: Klarer man å finne sko Carrie Bradshaw ville ha kjøp - på salg? Svaret er ja! FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

«I couldn't help but wonder», skriver en av våre favorittkarakterer Carrie Bradshaw gang på gang i sine spalter i tv-serien «Sex og singelliv». Dama hadde mye på tankene, og ofte omhandlet disse tankene menn og sko.

Vi velger å forholde oss til sistnevnte denne gangen.

LES OGSÅ: Denne stjernen fikk nesten rollen som Mr. Big

SKO OG MENN: Carrie Bradshaw var opptatt av menn - og sko i serien «Sex og singelliv». FOTO: SCANPIX
SKO OG MENN: Carrie Bradshaw var opptatt av menn - og sko i serien «Sex og singelliv». FOTO: SCANPIX Vis mer

Selv om dette er en fiktiv karakter, har kvinner over hele verden forelsket seg i New York-jenta, men også i det ekstravagante klesskapet hennes. Et par Manolo Blahnik i uka? Hvorfor ikke?

En slik livsstil er det ikke mange av oss som har budsjettet til å opprettholde. Det hadde vel strengt tatt ikke frøken Bradshaw i starten heller.

Så, «I couldn't help but wonder»: klarer jeg å finne sko som ligner på de Carrie Bradshaw brukte, som ikke koster 10 000 kroner og spiser opp hele lønninga mi?

Det er nemlig i disse dager dette spørsmålet er høyst aktuelt. Det bugner av salg i både butikk og på nett, så nå kan du gjøre noen skikkelig gode kupp. Deriblant på sko fra designere som Jimmy Choo og Gianvito Rossi.

FOTO: SCANPIX
FOTO: SCANPIX Vis mer

Designere som lager de fineste skoene, men som også vet å sette en ganske så stiv prislapp på produktene deres. Det er derfor vi utnytter disse salgstider til å ta en ekstra titt på skoseksjonen. Klarer vi å finne skoene vi har drømt om så lenge til en litt snillere pris?

Nei, du kommer nok ikke til å finne Manolo Blahnik med en rabatt på 80 prosent her, men dersom et par designersko er noe du har ønsket deg - og er inneforstått med at det har sin pris - er det absolutt muligheter.

LES OGSÅ: Rollen som Carrie Bradshaw sto klar for en annen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer