SALG: Våren er her og det kan du feire med å skaffe deg noen skikkelig gode salgskupp! Foto: Afp
SALG: Våren er her og det kan du feire med å skaffe deg noen skikkelig gode salgskupp! Foto: Afp Vis mer

Salg

Nå kan du gjøre noen skikkelig kupp under «mid season»-salget

26 plagg som sklir rett inn i vårgarderoben din!

Publisert

Solen stråler, snøen smelter og nok et salg er i gang! Kan det bli bedre? Akkurat nå pågår nemlig det såkalte «mid season»-salget. Nå som det begynner å bli varmere og varmere i luften, trenger butikkene plass og dermed må de kvitte seg med litt greier. Flaks for oss at disse superlekre plaggene, skoene og smykkene da kommer på salg!

I disse dager leter vi etter kule jeans vi kan kombinere med sko som skiller seg litt ut - gjerne et par ankelstøvletter i sølv! Det finner du blant annet i bildekollasjen nederst i saken. En vårjakke er også alltid et must, så du finner mange av dem der også. Men det går ikke alltid an å planlegge hva man skal kjøpe på salg - for hvem vet vel hva man kan finne der?

Derfor har vi samlet sammen 26 deilige plagg som kan skli rett inn i din vårgarderobe. Så om du enten er på jakt etter en praktisk, men fresh, ny veske, et par vårsko, en ny kjole i et lekkert print, eller noen gode baseplagg: Her finner du det!

LES OGSÅ: 11 fargerike øredobber til dine nøytrale antrekk
LES OGSÅ: Vi har dilla på lilla nå! La deg inspirere av streetstyle-stjernene her!
LES OGSÅ: Motenyhetene du må få med deg

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer