Salg

Nå kan du gjøre noen skikkelig kupp under «mid season»-salget

26 plagg som sklir rett inn i vårgarderoben din!

SALG: Våren er her og det kan du feire med å skaffe deg noen skikkelig gode salgskupp! Foto: Afp
SALG: Våren er her og det kan du feire med å skaffe deg noen skikkelig gode salgskupp! Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Solen stråler, snøen smelter og nok et salg er i gang! Kan det bli bedre? Akkurat nå pågår nemlig det såkalte «mid season»-salget. Nå som det begynner å bli varmere og varmere i luften, trenger butikkene plass og dermed må de kvitte seg med litt greier. Flaks for oss at disse superlekre plaggene, skoene og smykkene da kommer på salg!

I disse dager leter vi etter kule jeans vi kan kombinere med sko som skiller seg litt ut - gjerne et par ankelstøvletter i sølv! Det finner du blant annet i bildekollasjen nederst i saken. En vårjakke er også alltid et must, så du finner mange av dem der også. Men det går ikke alltid an å planlegge hva man skal kjøpe på salg - for hvem vet vel hva man kan finne der?

Derfor har vi samlet sammen 26 deilige plagg som kan skli rett inn i din vårgarderobe. Så om du enten er på jakt etter en praktisk, men fresh, ny veske, et par vårsko, en ny kjole i et lekkert print, eller noen gode baseplagg: Her finner du det!

LES OGSÅ: 11 fargerike øredobber til dine nøytrale antrekk
LES OGSÅ: Vi har dilla på lilla nå! La deg inspirere av streetstyle-stjernene her!
LES OGSÅ: Motenyhetene du må få med deg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer