Meghan Markle brudkjole:

Nå kan du kjøpe brudekjolen til hertuginne Meghan

Men det kommer til å koste deg!

MEGHAN MARKLE BRUDEKJOLE: Nå kan du kjøpe en kopi av den andre brudekjolen til den nye hertuginnen. Foto: Scanpix
MEGHAN MARKLE BRUDEKJOLE: Nå kan du kjøpe en kopi av den andre brudekjolen til den nye hertuginnen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det har nå gått en måned siden prins Harry (33) fikk sin Meghan (36). Den tidligere skuespilleren har nå fått tittelen hertuginne av Sussex, og nylig deltok hun på sitt første rojale oppdrag alene med dronning Elizabeth.

I den anledning hadde hun fått en spesialsydd kjole fra Givenchy. Det er Clare Waight Keller som står bak kjolen, samme designer som også lagde den første brudekjolen til den nye hertuginnen.

LES OGSÅ: Slik legger du hertuginne Meghans bryllupssminke

Ja, hertuginne Meghan hadde nemlig to brudekjoler på den store dagen. Etter at paret hadde hatt vielsen i St. George's Chapel, byttet både hun og Harry om til middag og fest. Hennes andre kjole var signert den britisk designeren Stella McCartney.

Det er nok mange som siden 19. mai har drømt om å bruke en lignende kjole - og nå kan du faktisk det. En helt lik en! En talsperson for Stella McCartney skal ha sagt til Elle.com at designeren kommer til å lage 46 kopier av kjolen.

23 av dem vil komme i fargen hvit lilje, mens de resterende 23 vil du kunne få i onyks-svart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer