Meghan Markle brudkjole:

Nå kan du kjøpe brudekjolen til hertuginne Meghan

Men det kommer til å koste deg!

MEGHAN MARKLE BRUDEKJOLE: Nå kan du kjøpe en kopi av den andre brudekjolen til den nye hertuginnen. Foto: Scanpix
MEGHAN MARKLE BRUDEKJOLE: Nå kan du kjøpe en kopi av den andre brudekjolen til den nye hertuginnen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det har nå gått en måned siden prins Harry (33) fikk sin Meghan (36). Den tidligere skuespilleren har nå fått tittelen hertuginne av Sussex, og nylig deltok hun på sitt første rojale oppdrag alene med dronning Elizabeth.

I den anledning hadde hun fått en spesialsydd kjole fra Givenchy. Det er Clare Waight Keller som står bak kjolen, samme designer som også lagde den første brudekjolen til den nye hertuginnen.

LES OGSÅ: Slik legger du hertuginne Meghans bryllupssminke

NYGIFT: Hertuginne Meghan hadde på seg brudekjole fra Givenchy da hun giftet seg med prins Harry. Foto: Alexi Lubomirski/NTB Scanpix
NYGIFT: Hertuginne Meghan hadde på seg brudekjole fra Givenchy da hun giftet seg med prins Harry. Foto: Alexi Lubomirski/NTB Scanpix Vis mer

Ja, hertuginne Meghan hadde nemlig to brudekjoler på den store dagen. Etter at paret hadde hatt vielsen i St. George's Chapel, byttet både hun og Harry om til middag og fest. Hennes andre kjole var signert den britisk designeren Stella McCartney.

Det er nok mange som siden 19. mai har drømt om å bruke en lignende kjole - og nå kan du faktisk det. En helt lik en! En talsperson for Stella McCartney skal ha sagt til Elle.com at designeren kommer til å lage 46 kopier av kjolen.

23 av dem vil komme i fargen hvit lilje, mens de resterende 23 vil du kunne få i onyks-svart.

KLARE FOR FEST: Etter vielsen byttet både Meghan og Harry antrekket. Hennes andre brudekjole er signert Stella McCartney. Foto: Scanpix
KLARE FOR FEST: Etter vielsen byttet både Meghan og Harry antrekket. Hennes andre brudekjole er signert Stella McCartney. Foto: Scanpix Vis mer

Stiv pris

Men det er ikke sånn at det bare er å tusle inn på Stella McCartney-butikk i Old Bond Street og be om en kjole. Dersom du ønsker deg kjolen til Meghan, må du først sende en mail til 23oldbond.store@stellamccartney.com og deretter motta en personlig invitasjon fra Stella McCartney.

Det er i anledning åpningen av den nye butikk at McCartney inviterer folk til en eksklusiv shopping-opplevelse. Men det kommer til å koste deg! Ifølge The Telegraph kommer kjolene til å ha en prislapp på litt under 40 000 norske kroner.

Det kommer nok til å bli vanskelig å få tak i en av disse kjolene, men ifølge en talsperson hos merket, skal Stella McCartney komme med en brudekjolleksjon til våren 2019. Kanskje kommer det en lignende kjole i den kolleksjonen?

Psst: Nederst i saken kan du se nyeste KK hvor selveste hertuginne Meghan er på coveret!

LES OGSÅ: - Jeg har aldri ønsket å være en typisk «lady who lunches», men heller «a woman who works»

VAKKER: Hertuginne Meghan så helt nydelig ut i kjolen fra Stella McCartney. Foto: Scanpix
VAKKER: Hertuginne Meghan så helt nydelig ut i kjolen fra Stella McCartney. Foto: Scanpix Vis mer
PÅ COVERET AV KK: Hertuginnen Meghan pryder det nyeste KK-bladet som er i butikk nå.
PÅ COVERET AV KK: Hertuginnen Meghan pryder det nyeste KK-bladet som er i butikk nå. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer