Carrie Bradshaw

Nå kan du kjøpe Carrie Bradshaws tutu-skjørt

Nei, den koster ikke såååå mye... eller?

CARRIE BRADSHAW: Tyllskjørtet til karakteren i Sex And The City har blitt reprodusert av seriens kostymedesigner Patricia Field. Foto: Skjermdump
CARRIE BRADSHAW: Tyllskjørtet til karakteren i Sex And The City har blitt reprodusert av seriens kostymedesigner Patricia Field. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger selges ikoniske gjenstander fra kjente tv-serier, og fansen går helt bananas. Jeg husker selv da den oransje sofaen i kafeen «Central Perk» fra «Friends» ble lagt ut for salg. Jeg tror jeg var 15 år, og jeg hadde alle planer om å bruke det jeg hadde for å få tak i den sofaen. Nå husker jeg ikke helt hvor mange hundretusener den gikk for, men la oss bare si det ble litt mer enn planlagt. 

Jeg ble derfor veldig spent da jeg så en sak om at det berømte tutu-skjørtet til Carrie Bradshaw, karakteren til Sarah Jessica Parker (51) fra «Sex And The City» (se hvordan damene fra tv-serien ser ut i dag her), ble lagt ut. Men så skulle det vise seg at seriens kostymedesigner Patricia Field så hvor populære skjørtene var, og bestemte seg for å produsere identiske til nettbutikken sin. Så nei, det er ikke dét skjørtet Carrie selv hadde på seg, men det er uansett ganske kult at legendarisk Patricia Field står bak det. 

LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker lanserer sin egen skokolleksjon: Du kommer garantert til å kjenne igjen noen av disse!

Field har tidligere uttalt til WWD at skjørtet, som ble brukt i introen til den berømte tv-serien, ble funnet i en kurv på et showroom. Ifølge designeren skal den ikke ha hatt en verdi på mer enn 5 dollar - noe som tilsvarer cirka 40 norske kroner. Men Field har nok skjønt at det business med dette skjørtet og har derfor gitt tutu-skjørtene hun har lagt ut på sin egen nettside en prislapp på 1200 kroner. Psst: Visste du at Asos har lansert en kolleksjon som er inspirert av prinsesse Diana?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer