Negler:

Nå kan du legge concealer på neglene

Perfekt for deg som sliter med slitte, ruglete negler.

NEGLER: Sliter du med slitte negler som ofte sprekker? Da kan du prøver å legge en concealer på dem! FOTO: NTB Scanpix
NEGLER: Sliter du med slitte negler som ofte sprekker? Da kan du prøver å legge en concealer på dem! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi er nok ikke alene om å elske en god concealer! Derfor er vi veldig nysgjerrige på en av de store skjønnhetsnyheter nå, nemlig negleconcealeren! Vi spurte ekspertene om de hadde hørt om dette, og fikk som svar at produktet faktisk er godt etablert på markedet allerede.

- Men hvordan fungerer egentlig en negleconcealer?

- Produktet gir illusjon av en sunn og frisk overflate umiddelbart. Samtidig reparerer det neglens utseende på sikt, forklarer Marianne Jemtegård, som er presseansvarlig CND Norge.

LES OGSÅ: Ikke gjør denne concealerfeilen

Concealer som en quick fix

La oss begynne med quick fix- effekten. Her har negleconcealeren også en dobbelfunksjon. Produktet har nemlig et snev av en lys, perleaktig tone som vil jevne ut fargeforskjeller eller misfarging i neglen. I tillegg har den en tykk konsistens som vil fylle ut riller på neglene og etterlate seg en glattere overflate.

- Mange har kanter i neglene og kjenner seg sikkert igjen i problemet med at neglelakken legger seg i disse bulkene, sier Jemtegård.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer