Foundation

Nå kan du scanne deg til riktig foundation!

Er du en av de mange som ikke er fornøyd med foundationen din? Da bør du sjekke dette!

Nå kan du scanne deg til riktig foundation!
Publisert
Sist oppdatert

Nesten 80 prosent av kvinner er ikke fornøyd med fargen på sin foundation. Det har skjønnhetsmerket No7 bestemt seg for å gjøre noe med!

STYLEmag fikk prøve den revolusjonerende lille maskinen No7 Match Made. Det er et apparat som måler pigmenteringene i huden, og i løpet av noen sekunder er hudtonen kartlagt med vitenskapelig presisjon ved hjelp av avansert lysteknologi.

- Jeg fikk prøve denne snedige dingsen. Først var jeg redd for at den ikke klarte å finne en foundation til min veldig lyse, nordiske hud, men et par sekunder etter maskinen ble plassert inntil kinnet mitt, kom det beskjed om at min foundationfarge var "Cool Ivory" fra No7. Den har jeg prøvd i ettertid og er veldig fornøyd, sier STYLEmags Stella Vaage.

Les også: 10 billige skjønnhetskupp

Nå kan du scanne deg til riktig foundation!

SLUTT PÅ FOUNDATIONSKILLE: STYLEmags Stella Vaage prøvde maskinen som skal virke på alle etnisiteter og hudtyper. Foto: Hillevi Forsman

Maskinen forteller nøyaktig hvilken No7-foundation som passer til din hud. Det betyr at neste gang du skal kjøpe foundation, kan du ta turen til Boots-apotekene og få målt din hudtone og dermed finne en foundation som er skreddersydd til deg.

Les også: Få en makeup som holder hele dagen

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer