Shopping

Nå kan du shoppe Cubus på nett

Kleskjeden tar opp kampen med kleskjeder som H&M, Bik Bok og Gina Tricot.

GODE TILBUD KUN ET TASTETRYKK UNNA: Nå gjør Cubus som så mange andre klesmerker, og tilbyr sine moteplagg på nett - OG du kan bytte bomkjøp i butikken, i stedet for å sende det tilbake via posten.
GODE TILBUD KUN ET TASTETRYKK UNNA: Nå gjør Cubus som så mange andre klesmerker, og tilbyr sine moteplagg på nett - OG du kan bytte bomkjøp i butikken, i stedet for å sende det tilbake via posten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi er flere og flere som handler varer på nettet.

Bare ved å klikke et par ganger på tastaturet, har du plutselig et par nye jeans og en skinnveske på døren. Og alt mens du satt og nøt en deilig kopp kakao i sofakroken.

Nå som det nærmer seg jul, er det også deilig å slippe å stresse rundt på store kjøpesentre med tusenvis av andre.

LES OGSÅ: Se etter dette når du handler på nett

Skal være enkelt å handle

Hos de fleste store klesmerkene som Zara, H&M og Lindex, kan du shoppe på nettet. Nå har også den norske kjeden Cubus kastet seg på ballen.

Torsdag 21. november lanserer de nettbutikken Cubus Shop Online, som skal være en enkel side å finne frem i og bestille fra.

Åpningen skal feires med masse gode tilbud og en mengde nyheter.

- Vår ambisjon er å skape en nettside som kombinerer kundens ønske om inspirasjon og mote med enkle og trygge kjøp, sier ansvarlig for Cubus Shop Online, Elise Mietle Laupstad i forbindelse med lanseringen.

Bomkjøp kan byttes i butikk

En av utfordringene med å handle klær på nettet, er at du ikke kan prøve plaggene på først. Men for å gjøre det ekstra enkelt for nettkundene, kan alt du kjøper på Cubus Shop Online byttes i alle kjedens butikker. Slik slipper du en haug med bomkjøp som du aldri får somlet deg med å sende tilbake.

Nettkolleksjonen vil også være den samme som det du får i butikken, og vil tilby sesongens viktigste plagg, basics og tilbehør til barn, dame og herre. I første omgang vil nettbutikken være tilgjengelig for kunder i Norge og Sverige.

Mange fordeler med nettshopping

Utenom at du slipper å pese rundt i overfylte butikker, er det mange gode grunner til å velge nettshopping fremfor en vanlig handletur:

 • Du slipper overfylt butikker og kø.
 • Du kan handle dirkete fra din egen stue.
 • Nettet er alltid åpent, så du kan handle akkurat når det passer for deg.
 • Utvalget er mye større - det finnes nesten ikke grenser for hva du kan oppdrive på nettet.
 • Prisene er ofte rimeligere enn hva de er her i Norge. Men husk at frakt, toll og merverdiavgift som regel sommer i tillegg til kjøpssummen.

  HOT STILIKON: Cubus’ modell for vinterens kampanjer er Lily Donaldson, et av de mest anerkjente ansiktene i den nye generasjonen av supermodeller.
  HOT STILIKON: Cubus’ modell for vinterens kampanjer er Lily Donaldson, et av de mest anerkjente ansiktene i den nye generasjonen av supermodeller. Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer