Leila Hafzi

Nå kler hun stjernene

Kona til Colin Firth valgte seg Leila Hafzi-kjole under BAFTA-utdelingen.

VALGTE NORSK: Colin Firth og Livia Giuggioli Firth på den røde løperen under BAFTA-utdelingen. Den gule kjolen er fra Leila Hafzis sommerkolleksjon. Foto: All Over Press
VALGTE NORSK: Colin Firth og Livia Giuggioli Firth på den røde løperen under BAFTA-utdelingen. Den gule kjolen er fra Leila Hafzis sommerkolleksjon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Her hjemme har vi elsket kjolene hennes i mange år. Se bildeserie nederst i saken.

På den røde løperen

Kjendisene kler seg mer enn gjerne i Hafzi-antrekk på den røde løperen, og vi andre drømmer om å gifte oss i en av hennes flagrende gevanter.Nå ser det ut til at også de internasjonale stjernene har fått øyenene opp for de flotte kjolene.Under mandagens utdeling av BAFTA-prisene (Orange British Academy Film Awards) valgte den italienske filmprodusenten Livia Giuggioli Firth (ja, hun er gift med kjekkasen Colin Firth), å iføre seg en sitrongul kjole fra Hafzis vår-sommer kolleksjon.

Ga ekstra boost

- Jeg var utrolig glad for at jeg var kledd for anledningen - i Leila Hafzi. Den gule fargen ga meg et lite ekstra boost som jeg ikke kunne få fra de flate skoene mine, skriver Firth i sin egen blogg.Firth har satt seg fore å kun kle seg opp i miljøvennlig mote på den røde løperen. På Vogues nettside blogger hun om sin leting etter de flotteste, etiske antrekkene, og om motepressens reaksjoner på disse kjolene.Ektemannen Colin Firth vant prisen for beste mannlige skuespiller under mandagens prisutdeling.Se Livia Giuggioli Firth og andre kjendiser på den røde løperen her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer