ANDRE KOLLEKSJONEN: 24. oktober lanserers den andre samarbeidskolleksjonen mellom Mary-Kate og Ashley Olsen og Bik Bok på butikker og på nett.  Foto: Bik Bok
ANDRE KOLLEKSJONEN: 24. oktober lanserers den andre samarbeidskolleksjonen mellom Mary-Kate og Ashley Olsen og Bik Bok på butikker og på nett. Foto: Bik Bok Vis mer

Mary-kate Olsen

Nå kommer den andre Olsen-kolleksjonen

Sjekk ut Mary-Kate og Ashley Olsens nyeste kleskolleksjon for Bik Bok her!

Publisert
I vår ble det kjent at Bik Bok hadde inngått et designsamarbeid med skuespillerne, motedesignerne og stilikonene Mary-Kate og Ashley Olsen (27).

Samarbeidet mellom Olsen-tvillingene og Bik Bok inkluderer tre kolleksjoner som bygger på jentenes karakteristiske «boho chic» klesstil.

Alle kolleksjonene skal komme i butikk og på nett i løpet av høsten 2013.


Den første kolleksjonen ble lansert med brask og bram 7. august i Bik Boks flaggskipbutikk på Karl Johan - med storslagent besøk av stjernedesignerne selv.

Se bilder fra arrangementet nedenfor:


LES OGSÅ: Ser du forskjell på kjendistvillingene?

Andre kolleksjonen i salg snart

24. oktober er det duket for lanseringen av den andre kolleksjonen i butikker rundt om i landet.

Se kampanjebilder fra den andre Mary-Kate og Ashley Olsen for Bik Bok-kolleksjonen: nedenfor:


Mens den første av de tre kolleksjonene var mer rocka og laidback (se KK-ekspertenes favoritter her), med rutete skjorter, slitt denim og skinnjakker, er den andre kolleksjonen litt mer klassisk og pyntet, med lekre kjoler, skinnbukser, topper, bluser, gensere og ytterjakker tilpasset vinterbruk.

- Vi hadde det veldig gøy med å lage den andre kolleksjonen, hvor vi her introduserer mer farger enn i den første kolleksjonen, sier Mary-Kate Olsen i forbindelse med lanseringen, mens søsteren Ashley utdyper:

- Vi ønsket å skifte fokus til kvelden og i denne andre kolleksjonen presenteres mer feminine plagg som skjørt med høyt liv og tynne bluser.

Prisene varierer fra bukser til 499 kr til en skinnjakke og et skinnskjørt til 1995 kr.

Se produktbilder og priser av alle plaggene fra den andre kolleksjonen nedenfor:


Kolleksjonen vil være tilgjengelig i utvalge Bik Bok-butikker og online fra 24. oktober.

SIGNERTE AUTOGRAFER: Kjendistvillingene var tilstede i Bik Boks butikk på Karl Johan for å vise frem kolleksjonen og snakke med fans. Foto: Per Ervland
SIGNERTE AUTOGRAFER: Kjendistvillingene var tilstede i Bik Boks butikk på Karl Johan for å vise frem kolleksjonen og snakke med fans. Foto: Per Ervland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer