Hårtrender 2023:

Nå kommer denne omdiskuterte frisyren tilbake

- Trenden var superpopulær på 2000-tallet, men generasjon Z drepte den.

HÅRTRENDER: Det blir mye gøy å følge med på i hårfronten fremover! Trendene for 2023 er mange og varierte. FOTO: Day Birger et Mikkelsen/Copenhagen Fashion Week
HÅRTRENDER: Det blir mye gøy å følge med på i hårfronten fremover! Trendene for 2023 er mange og varierte. FOTO: Day Birger et Mikkelsen/Copenhagen Fashion Week Vis mer
Publisert

Det er ikke lenger bare én look som gjelder for hårmoten. I mangfoldets tid er det meste kult: permanenten har gjort sitt comeback, og hockeysveien kom tilbake for fult fort et par år siden - kanskje inspirert av TV-serier som Stranger Things?

Men hva gjelder for 2023? Her tror vi det er noen trender som vil overraske deg:

– I kjølvannet av pandemien har det vært et par år nå med ganske low-key frisyrer som har vært relativt enkle å vedlikeholde, sier mote- og skjønnhetsansvarlig i KK, Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Hun fortsetter:

- Dette vokste selvsagt frem som et svar på stengte frisørsalonger og sosial distansering. Nå er vi lei, og de som vet hva de snakker om spår en periode med mer glam på hårfronten. Det blir deilig!

Candelit brunette

Brunt hår er i vinden som aldri før, og gjerne i flere nyanser.

– En av vinterens og neste års store trender på hårfronten ‘candlelit brunette’. Umulig å forstå uten en forklaring selvsagt, sier Ida, hun utdyper;

- Det er en brunfarge med ulike nyanser som skaper en slags refleksiv flerdimensjonal finish. Tenk hår som er lyssatt med soft lys. Et kjærkomment avbrekk etter platinablondt hår som nå trender som et resultat av popkulturens innflytelse med serier som Pam & Tommy, Barbie-filmen og House of the Dragon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer