Luksusmote i Oslo

Nå kommer dette luksusmotehuset til Norge

For første gang noensinne.

LUKSUSMOTE I OSLO: Internasjonale luksusmotehus søker til Oslo. Nå åpner nok et stormerke i hovedstaden. FOTO: Anastasia Fedoseeva.
LUKSUSMOTE I OSLO: Internasjonale luksusmotehus søker til Oslo. Nå åpner nok et stormerke i hovedstaden. FOTO: Anastasia Fedoseeva. Vis mer
Publisert

De ligger som perler på en snor i hjertet av Oslo sentrum. For bare noen år siden var det nærmest utenkelig at hovedstaden skulle bli fylt opp av luksusmote, men slik er det altså blitt.

Og nå åpner nok et luksusmotehus dørene her, for første gang i Norge.

Det vil være en del av varemagasinet Steen & Strøm, og samtidig få egen inngang fra Nedre Slottsgate – som etterhvert er blitt en av Oslos mest eksklusive handlegater.

Luksusmotehuset er i godt selskap, omgitt av andre likesinnende. Nylig åpnet Chanel bare noen dører ved siden av. Dior har sin eneste butikk i Skandinavia her. Og Louis Vuitton åpnet Skandinavias største butikk.

DET LILLE EKSTRA: Loewe er kjent for sin eksentriske design. FOTO: NTB.
DET LILLE EKSTRA: Loewe er kjent for sin eksentriske design. FOTO: NTB. Vis mer

Det 177 år gamle spanske motehuset Loewe er luksusgruppen LVMHs eldste. Butikken i Oslo vil være preget av spanske uttrykk, og skal ifølge pressemeldingen i seg selv være en attraksjon. Butikken vil være på 154 kvadratmeter, og åpner i de gamle lokalene til Balenciaga som nylig stengte.

Butikken åpner dørene allerede i høst, og vil tilby ready-to-wear, sko og tilbehør.

LUKSUSMOTE: Luksusbutikkene ligger nå som perler på en snor i Oslo sentrum. FOTO: Steen & Strøm.
LUKSUSMOTE: Luksusbutikkene ligger nå som perler på en snor i Oslo sentrum. FOTO: Steen & Strøm. Vis mer

David Wilkinson, Executive Director på Steen & Strøm, kaller åpningen et stort og viktig steg for Oslos eldste varemagasin.

– Åpningen er et viktig steg i vår strategi om å reposisjonere verdens eldste varemagasin, og gjøre det relevant for kommende generasjoner, fortsetter han.

Markedssjef Kaia Kongsli og David Wilkinson i Steen & Strøm. FOTO: Steen & Strøm.
Markedssjef Kaia Kongsli og David Wilkinson i Steen & Strøm. FOTO: Steen & Strøm. Vis mer

Annette Lund, CEO Promenaden Management som er eier og forvalter av Steen & Strøm, forteller at de nå merker stor pågang fra internasjonale motehus.

– Etableringen av Loewe er nok et bevis på at Oslo fortsetter å styrke sin posisjon som Skandinavias ledende destinasjon for luksusbutikker. Vi opplever stor interesse fra internasjonale motehus til å etablere seg i det norske markedet. Det ligger mye arbeid bak å skape en levende destinasjon og vi gleder oss til å ønske Loewe velkommen, sier hun i en pressemelding.

Thomas Møller, CEO i Group 88 som representerer Loewe i Skandinavia, sier:

– Det er en glede å kunne bekrefte at vi utvider med en Loewe-butikk på Promenaden i hjertet av Oslo. Det er en stor glede å følge den positive utviklingen som Loewe har hatt i Skandinavia gjennom våre butikker i København og Stockholm. Det har derfor lenge vært vårt ønske å introdusere Loewe til Oslo og Norge.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer