Birkenstock:

Nå kommer glitrende Birkenstocks!

Blir dette sommerens skotrend?

NYE BIRKENSTOCKS: Disse glitrende skoene er et samarbeid mellom Birkenstock og Opening Ceremony. FOTO: Birkenstock x Opening Ceremony
NYE BIRKENSTOCKS: Disse glitrende skoene er et samarbeid mellom Birkenstock og Opening Ceremony. FOTO: Birkenstock x Opening Ceremony Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da skoene jeg kun forbandt med fottøyet de ansatte på sykehuset brukte ble blant de mest trendy sandalene sommeren totusenogettellerannet, kan du tro jeg sverget på å aldri bruke noe slikt i mitt liv. Akkurat som da jeg sverget på å aldri bruke slengbukser igjen.

Du kan også tro at året etterpå befant jeg meg i Berlin med et par nyinnkjøpte Birkenstocks. Så sånn gikk det.

Det siste året har jeg derimot blitt litt ferdig med sandalene og er klar for noe nytt. Noe nytt har jeg fått, men det var nok ikke Birkenstocks i en glitrende variant jeg mente.

Merket Opening Ceremony har nemlig gjort et samarbeid med Birkenstock, og denne sesongen kommer de i samme form, men i glitrende rosa og sølv.

LES OGSÅ: Nå kan du få bryllups-Crocs

Foto: Openingceremony.com
Foto: Openingceremony.com Vis mer

Til tross for at Birkenstock nå har gjort et samarbeid med populære Opening Ceremony, er ikke prisen på skoene så fryktelig stiv. En av skoene de har laget (se bilde over) er lik klassikeren «Arizona» til Birkenstock, som har en prislapp på 950 kroner, mens den nye varianten til Opening Ceremony koster 1250 kroner.

Motemagasiner som Cosmopolitan og ELLE har alle kommentert nyheten på sine nettsider:

«Jeg hater meg selv for at jeg elsker disse skoene», skriver journalisten Laura Beck på Cosmopolitan.com, mens Refinery29 skriver: «Hvis det er snakk om glitter, så vet vi allerede at vi skal ha dem.»

LES OGSÅ: Vogue: «Du må vite hvem Sigrid er»

Samarbeider med Disney

Det er tydelig at Opening Ceremony satser hardt denne sesongen. Nylig presenterte de nemlig nok en samarbeid med selveste Disney! Da de skulle vise frem kolleksjonen sin valgte de like så godt å stenge hele fornøyelsesparken i Anaheim, California, for besøkende, og heller invitere motebransjen til fest.

«The Happiest Place On Earth» ble gjort om til «The Happiest Show On Earth» hvor gjestene kunne kose seg med motevisning og karuseller.

NYTT DESIGNSAMARBEID: Opening Ceremony har laget en egen Disney-kolleksjon! FOTO: NTB Scanpix
NYTT DESIGNSAMARBEID: Opening Ceremony har laget en egen Disney-kolleksjon! FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Å ha en visning inne i Disneyland er noe vi alltid har snakket og drømt om. Vi har alltid sagt at det å ha en visning er er det ultimate målet, sier Humberto Leon, deleier av Opening Ceremony, til Fashionista.

I mens Mikke og Minnie danset forbi moteprofilene på første rad, fikk vi allerede da en liten smakebit på skosamarbeidet mellom Opening Ceremony og Birkenstock. Flere av de mannlige modellene hadde blitt stylet med glitrende sandaler - selvfølgelig kombinert med et par tykke sokker.

Se mer fra da merket stengte hele Disneyland for visning her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer