Kylie Jenner:

Nå kommer merket hennes til Norge

Nesten seks år etter at det først ble lansert.

TIL NORGE: Kylie Jenners sminke- og hudpleiemerke inntar norske butikkhyller. FOTO: NTB
TIL NORGE: Kylie Jenners sminke- og hudpleiemerke inntar norske butikkhyller. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da Rihannas Fenty Beauty kom til Norge tidligere i år gikk folk mann av huse for å sikre seg den barbadiske superstjernens sminke og hudpleie.

Vil det samme skje nå som Kylie Jenners Kylie by Kylie, nesten seks år etter lanseringen, inntar norske butikkhyller?

I 2015 lanserte Kylie Jenner sine Lip Kits. Resten er, som det heter, historie, og makeup ble etterhvert utvidet med hudpleie. Det gjorde da 21 år gamle Jenner til verdens yngste selvskapte dollar-milliardær. I det minste for en stakket stund. Ett år senere trakk Forbes tittelen etter å ha avslørt Jenners «nett av løgner».

Uansett så har Jenner tjent store penger på både Kylie Cosmetics og etterhvert også Kylie Skin. Det har fått andre kjendiser til å se mot skjønnhetsverdenen med dollartegn i øynene.

SEKS ÅR SENERE: Kylie Jenners sminkemerke lanseres i Norge seks år etter den internasjonale lanseringen. FOTO: NTB
SEKS ÅR SENERE: Kylie Jenners sminkemerke lanseres i Norge seks år etter den internasjonale lanseringen. FOTO: NTB Vis mer

Når hennes to merker nå kommer til Norge, er det ekslusivt hos skjønnhetskjeden Kicks. Rihanna sitt Fenty Beauty derimot er hos konkurrenten Fredrik & Louisa.

Da Rihannas sminkemerke ble lansert i norske butikkhyller i mai i år ble produktene revet ut av hyllene, og bare det første døgnet solgte den norske skjønnhetskjeden sminke for nesten tre millioner kroner. Merket har vært en pengeku for Rihanna, ikke ulikt det Kylie by Kylie Jenner har vært for, ja – du gjettet riktig: Kylie Jenner.

PENGEKU: Rihannas Fenty Beauty er blitt en pengeku for den barbadiske superstjernen. FOTO: NTB
PENGEKU: Rihannas Fenty Beauty er blitt en pengeku for den barbadiske superstjernen. FOTO: NTB Vis mer

Jenner var nemlig den best betalte kjendisen i fjor, ifølge Forbes. Da håvet skjønnhetsmogulen inn svimlende 590 millioner dollar.

Det er mye takket være hennes avgjørelse om å selge majoriteten av aksjene sine i Kylie Cosmetics til skjønnhetsgigant Coty for 600 millioner dollar. Det gjorde forøvrig Jenner til den eneste kvinnelige kjendisen på topp 10-listen over fjorårets best betalte kjendiser.

BESTSELGER: Kylie Jenners Lip Kit er blitt et kultprodukt. FOTO: INSTAGRAM @KYLIECOSMETICS
BESTSELGER: Kylie Jenners Lip Kit er blitt et kultprodukt. FOTO: INSTAGRAM @KYLIECOSMETICS Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer