PALJETTRUSE: Det er definitivt ikke meningen at denne skal skjules under bukser og skjørt (kr.1999/By Malene Birger). Foto: Cecilie Leganger
PALJETTRUSE: Det er definitivt ikke meningen at denne skal skjules under bukser og skjørt (kr.1999/By Malene Birger). Foto: Cecilie Leganger Vis mer

Trender

Nå kommer «showpiece-plaggene»

I vår kan du ta en «Lady Gaga» hvis du tør. Sjekk stylingrådene under.

Publisert
KK.no så det hos Balmain under moteuken i Paris i fjor: Soverromssexy, überkorte shortser med perler og gullbroderier.


Det franske motehuset er ikke kjent for sin røffe stil for ingenting. Men nå ser det ut som om flere - enn Lady Gaga - følger etter.

SE OGSÅ: Nå skjer det noe med overdelene...

FAN AV TRUSEKORT: Popstjerne Lady Gaga observeres stadig i bare trusen. Foto: All Over Press
FAN AV TRUSEKORT: Popstjerne Lady Gaga observeres stadig i bare trusen. Foto: All Over Press Vis mer

Trusekort «trendens»

Også det danske motemerket By Malene Birger har tro på trusekorte lengder i kombinasjon med gull og glitter denne sesongen, som vi så på pressevisningen av sommernyhetene hos pr-byrået Patriksson Communication.

- Showpieces er plagg eller tilbehør av den litt mer ekstreme sorten, som designerne lager for å løfte et catwalkshow. Men noen ganger finner disse veien fra catwalken til kjendisene, sier Ingrid Holm, showromansvarlig.

- Lady Gaga går jo i det hele tiden. Jeg har også sett Victoria Beckham bruke det, så du vet jo aldri om det er noe vi kommer til å se på vanlige folk også.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


KORT NEDE, LANGT OPPE: Modellene Eva Herzigova og Poppy Delevigne balanserer den korte shortsen med langermede jakker. Foto: All Over Press
KORT NEDE, LANGT OPPE: Modellene Eva Herzigova og Poppy Delevigne balanserer den korte shortsen med langermede jakker. Foto: All Over Press Vis mer

Slik styler du truseshortsen

- Hvordan ville du ha stylet truseshortsen, da?

- Paljetter kommer aldri til å dø, men det må gjøres riktig. Gullpaljetter er utrolig lekkert til solbrun hud. Men for å balansere looken litt, ville jeg ha stylet truseshortsen med en skjorte. Gjerne helt kneppet opp, anbefaler Holm.

Modeller som Poppy Delevigne og Eva Herzigova har også testet den überkorte trenden (se bildet under). Legg merke til at begge går for forholdsvis tildekket overkropp og langermede jakker til - for å balansere antrekket.

Du kan også prøve med et par strømpebukser under. Er hosene svarte også, vil du med en gang se mer «påkledd» ut.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Eller hold deg til shortsen

Men dersom trusekort ikke er noe for deg i det hele tatt, er det bare til å holde deg til den gode, gamle shortsen.

Det finnes flere korte modeller som har nesten samme effekt.

Og har du lyst og tid, kan du jo prøve å «glamme» den opp litt selv. Kjøp sytråd, paljetter, nagler og perler og mekk din egen Balmain-inspirerte personlige variant.

Vårmote 2012

Sjekk også ut KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.

Vi har dessuten fått en titt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Bik Bok, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, MQ, Monsoon, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize og Morris.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer