Rihanna:

Nå kommer skjønnhetsmerket hennes til Norge

Forrige Rihanna-lansering tok helt av.

NORGES-AKTUELL: Rihanna sitt hudpleiemerket Fenty Skin kommer nå til Norge.
NORGES-AKTUELL: Rihanna sitt hudpleiemerket Fenty Skin kommer nå til Norge. Vis mer
Publisert

Rihanna har gjort stor suksess med sitt sminkemerke Fenty Beauty som kom til Norge tidligere i år. Det skjedde nesten fire år etter at det først ble lansert.

Det skapte lange køer av ivrige fans som ville slå kloa i sminken som er blitt en pengeku for den barbadiske popstjernen.

Nå kommer også Rihanna sitt hudpleiemerke Fenty Skin til Norge.

Det skjer allerede neste uke, 26. august.

Etter lanseringen av sminkemerket i mai meldte MinMote om at produktene ble revet ut av hyllene: Fredrik & Louisa solgte sminke for nesten tre millioner kroner i løpet av bare det første døgnet.

Daglig leder for Fredrik & Louisa, Eric Rivelsrud, forteller til KK at lanseringen gikk over all forventning. Han forventer at også hudpleien vil få bein å gå på neste uke.

– På nett har vi hatt over 10 000 ordre på Fenty Beauty i sommer. Merkevaren er vår nest største siden lanseringen til tross for at det kun er makeup-produkter foreløpig, og vi går stadig tom for bestselgere grunnet kontinuerlig høy etterspørsel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer