VÅRTRENDER I BUTIKK: Allerede fra midten av desember begynner Lindex så smått å få inn en del av disse vårtrendene i butikk. Sjekk hvordan Kathrine Sørland ville stylet sine favorittplagg i video lenger nede i saken! Foto: KK.no
VÅRTRENDER I BUTIKK: Allerede fra midten av desember begynner Lindex så smått å få inn en del av disse vårtrendene i butikk. Sjekk hvordan Kathrine Sørland ville stylet sine favorittplagg i video lenger nede i saken! Foto: KK.no Vis mer

Våren 2014

Nå kommer våren allerede i desember

Sjekk hva du har i vente fra Lindex' vår- og sommerkolleksjon for 2014.

Publisert
Er du allerede lei tjukke høyhalsere, boblejakker, strømpebukser og ullundertøy som klør? Ja, da kan kanskje dette komme som en litt gledelig nyhet.

Allerede fra neste måned av (desember), begynner nemlig flere av de store kleskjedene så smått å få inn plagg fra sine vår- og sommerkolleksjoner for 2014. Og her er det mye som kan livne opp en litt vintertrist sjel.

KK.no har tatt en sniktitt på Lindex’ nye vårkolleksjon, som begynner å komme i butikk fra midten av desember. Og sommeren hos kleskjeden blir - i tro stil, fargerik og frisk, med preg av klassiske elementer som striper, blått og hvitt og duse pudderpasteller.

Herlig og sommerlig, med andre ord.

HOLDER KOKEN: Deilig chunky strikk, lange cardigans, slitte jeans og bomberjakken er blant høsttrendene som holder seg utover våren- og sommeren 2014 hos Lindex. Foto: KK.no
HOLDER KOKEN: Deilig chunky strikk, lange cardigans, slitte jeans og bomberjakken er blant høsttrendene som holder seg utover våren- og sommeren 2014 hos Lindex. Foto: KK.no Vis mer

Trender som holder koken

Ellers ser vi blant annet at favoritter fra i høst – som skinnskjørtet, bomberjakken og slitt denim, holder koken utover i 2014. Så det er ingen grunn til å legge vekk disse plaggene når varmen og de lyse dagene endelig kommer tilbake.


Vi tok en prat med Kathrine Sørland, fashion advisor for Lindex, for å få de hotteste tipsene til trendene for neste års vår (se hennes favorittplagg og hvordan hun ville stylet dem i video litt lenger ned!). Og ifølge Sørland blir det mye chunky strikk, frynser, deilige lange gensere, og asiatisk-inspirerte plagg.

- Det er veldig mye asiatisk inspirert print og detaljer. Bomberjakken er også en slager som ikke forsvinner med det første, og det samme for de smale, blyantskjørtene, gjerne da i skinn, sier Sørland til KK.no:

- I tillegg er t-skjorter med print fortsatt veldig sterkt i motebildet, men til våren skal de gjerne være litt solblekede og utvaskede i fargen.

Sjekk ut Kathrine Sørlands favorittplagg fra Lindex-kolleksjonen, og hvordan hun ville stylet dem i videoen nedenfor:
 


LES OGSÅ: Slik bruker du denim fra topp til tå

DRESSJAKKE OG KOMBIPLAGG: Dressjakken er litt kortere, mer feminin og har litt røffere detaljer til våren, og kjoler som du kan bruke til både jobb og fest (se stylingillustrasjon på bilde 1 og 2 til venstre) er også en stor trend. Foto: KK.no
DRESSJAKKE OG KOMBIPLAGG: Dressjakken er litt kortere, mer feminin og har litt røffere detaljer til våren, og kjoler som du kan bruke til både jobb og fest (se stylingillustrasjon på bilde 1 og 2 til venstre) er også en stor trend. Foto: KK.no Vis mer

Blazer-nyheter

I likhet med trendene vi har sett denne høsten, så skal du også neste sesong kombinere ulike materialer, samt det maskuline og feminine.

Her er det altså bare å kjøre på med silke, ull, bomull og skinn i ett og samme antrekk, og kombinere røffe, slitte jeans med sarte pasteller, florlette sommerbluser og innsvingte jakker.


Ifølge Sørland er dressjakken også veldig i fokus inn mot våren, med da gjerne i litt mer feminine fasonger, samt sterkere farger og mønster.

- Ja, neste sesong kan du gjerne ta den litt ut med blazeren. Den kan være kort, og gjerne i svart og hvitt med spennende detaljer, sier hun.

STORE SMYKKER: Store statementsmykker, som det Kathrine Sørland her har i halsen, er også en trend vi ser at fortsetter utover i det nye året. Foto: KK.no
STORE SMYKKER: Store statementsmykker, som det Kathrine Sørland her har i halsen, er også en trend vi ser at fortsetter utover i det nye året. Foto: KK.no Vis mer

Mer store smykker

Lindex har de siste årene satset enda hardere på accessoirer – som smykker, vesker og sko, og statementsmykkene (store kjeder, ringer, armbånd, øredobber) er også en trend som fortsetter.

- Smykkene skal fortsatt være store, hvert fall de i halsen. Og jeg synes det er superkult, det gjør jo enormt mye med antrekket.

- Personlig har jeg ikke vært så flink til å bruke smykker til hverdags, og har alltid gått for det ganske enkle. Men nå i det siste har jeg begynt å bruke det mye mer, og det kan være veldig veldig stilig, forteller Sørland.


LES OGSÅ: Derfor skal smykkene være røffere

Andre vårtrender fra Lindex:
 • Buksedressen: - Det er kanskje mange som er litt skeptiske til dette plagget, men det kan være utrolig kult, både til hverdags og fest. Sleng over en stor deilig strikkecardigan og røffe støvletter til jobb, og kast genseren og ta på et par lekre partypumps hvis du skal videre på fest, sier Sørland
 • Kombiplagg: - Kjoler som du kan bruke både til jobb/hverdags og fest, er blitt stort. De skal være passe avslappede, men samtidig kule nok til at du ka ta på et stort statementsmykke i halsen og et par lekre sko og gå ut
 • Svart og hvitt: Holder koken også utover i 2014. Gjerne i ulike mønster og print
 • Hvitt på hvitt: - Det å gå for et helhvitt antrekk er utrolig stilig, og passer like godt nå på vinterstid som til våren, sier Sørland
 • Striper: Striper er jo en klassisk maritim sommertrend, og vil nok holde seg i motebildet mange år fremover
 • Frynser: - Vi har sett en del frynser denne høsten, men til våren kommer det for fullt. Gjerne på chunky strikkegensere, sier Sørland.

  Mer vårmote for 2014

  Deler av vårkolleksjonen til Lindex kommer allerede i desember, og utover januar og februar.

  Hvis du vil sjekke ut hva Gina Tricot har å by på for våren 2014, kan du ta en tur i en av butikkene i januar.

  Følg også med på KK.no for flere vår- og sommernyheter for neste sesong.

  Vi gir deg de hotteste trendene fra de internasjonale moteukene og kleskjeder som H&M, Cubus, Lindex, MQ og Weekday/Monki.

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer