Ashley Tisdale og Mary-Kate Olsen er begge stolte eiere av Alexander Wangs nye trendveske.
Ashley Tisdale og Mary-Kate Olsen er begge stolte eiere av Alexander Wangs nye trendveske. Vis mer

Veske

Nå kommer veska alle vil ha

Høstens kuleste it-veske kommer til Norge iløpet av kort tid. Men det er mange om beinet.

Publisert
Sist oppdatert

Glem Birkin-bagen fra Hermès og Bayswater-modellen fra Mulberry. Det absolutt kuleste du kan henge på armen i høst heter Coco Duffel Bag og er en skinnveske med nagler fra designer Alexander Wang. Vesken er fra hans høst/vinterkolleksjon for 2009.

LES OGSÅ: Høstens fineste vesker: Pakk bort sukkertøyfargene. Nå er veskene i høstmodus.

Stjernenes favoritt

Vesken er i svart skinn, og har en bunn av nagler. Den har alt blitt sett hengende fra armen til trendbevisste stjerner som Mary-Kate Olsen, Ashley Tisdale og Kristin Cavallari.

- Vi har en venteliste

I Norge er det Høyer Luxury på Eger Karl Johan som vil føre Coco Duffel bag fra Alexander Wang. Butikksjef Nina Buzzi bekrefter at også norske fashionistaer vil sikre seg den nyeste it-vesken.

- Vi har en venteliste på tretti personer, og får inn ti vesker. Etterspørselen etter denne vesken har vært enorm. Når vi får inn vesken kommer vi til å kontakte de som har skrevet seg på ventelisten, så blir det førstemann til mølla. De som kommer først til butikken får kjøpe den, sier butikksjef Nina Buzzi til kk.no.

Hun opplyser at vesken vil koste 8200 kroner.

Mary-Kates yndling

Skuespiller og Mary-Kate Olsen sikret seg sitt nyeste arm-sukkertøy allerede før den ble vist på catwalken under Wangs visninger under moteuka i New York i vinter. Både fashionistaer og motebloggere har hengt seg opp i den nagledekorerte vesken. Nå kommer den også til Norge.

Er veska fra Alexander Wang verdt pengene?

Synes du Coco Duffel Bag er verdt 8200 kroner?


Synes du over 8000 blir for mye? Da er det greit å vite at gode råd ikke alltid trenger være dyre. Her er stylistenes beste gratis-tips.

Nei
 
566 (75%)
Ja
 
190 (25%)

Her er resten av drømmeveskene


Vesker er noe vi aldri helt får nok av. Ikke bare kan de redde hele antrekket, de kan også lede til akutt hjertebank.
Men Coco Duffel Bag er ikke den eneste veska som får oss til å drømme om veskenapping. Her er stjernene som bør holde et ekstra godt tak i veskehanken framover.


Dropp logo-veskene

Men uansett hvilken veske du velger - glem de med enorme logoer og prangende mønster.
På grunn av finanskrisen og det økte fokuset på vårt overforbruk lager nemlig veskeprodusenter langt mer klassiske og subtile vesker enn før.
I Hollywood ser vi også færre flashy vesker nå - kjendisene går heller for jordnære varianter i stedet for sukkertøymønstret armpynt med bling bling-diamanter.

Hos designere som Miu Miu, Marc by Marc Jacobs og Chloè har det også roet seg ned betraktelig.

Kristin Cavallari lufter sin Coco Duffel Bag i Beverly Hills.  Foto: All Over Press
Kristin Cavallari lufter sin Coco Duffel Bag i Beverly Hills. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer