- JEG ELSKER STRIKKEPLAGG: Synnøve Macody Lund fronter Vivikes nye julekolleksjon, som består av løse og ledige strikkeplagg, skinnjakker og klassiske hvite herreskjorter.
- JEG ELSKER STRIKKEPLAGG: Synnøve Macody Lund fronter Vivikes nye julekolleksjon, som består av løse og ledige strikkeplagg, skinnjakker og klassiske hvite herreskjorter. Vis mer

Trender

Nå også som klesmodell

Filmanmelder og skuespiller Synnøve Macody Lund er kleskjeden Vivikes nye ansikt utad.

Hun er aktuell som skuespiller i filmen «Hodejegerne» med Aksel Hennie, og skriver selv filmanmeldelser.

Nå har Synnøve Macody Lund også blitt hanket inn som klesmodell for damemotekjeden Vivikes.

- Synnøve er en perfekt representant for Vivikes! Med sin klassiske og nydelige utstråling samt et enkelt og moderne uttrykk, er hun akkurat det Vivikes står for som kjede, skriver kleskjeden i en pressemelding.

LES OGSÅ: Røde festkjoler fra Vivikes


- Veldig meg

Synnøve selv er godt fornøyd med samarbeidet, og mener kleskjeden har en stil som kler henne.

- Jeg hadde en fantastisk fin dag med Vivikes-crewet i studio! Jeg synes ofte det kan være vanskelig å beholde meg selv og mitt eget uttrykk i settinger der sminke, styling og klær står i høysetet, men spesielt med Basic-kolleksjonen fant vi en stemning og en look som jeg kjenner at er veldig, veldig meg, sier hun.

Elsker strikkeplagg

Lund har spesielt sansen for kolleksjonens løse og ledige plagg som man forsvinner litt i, og som gir en avslappet stil.

- Jeg er svak for løse strikkeplagg, som er lekre i seg selv, men som man også kan krype inn og gjemme seg litt i, sier Lund.

- Jeg elsker de lange, åpne strikkejakkene fra julekolleksjonen som er ute nå, i den grad at jeg har en tendens til å gå med slike gjennom hele året. Om vinteren går jeg gjerne med flere strikkeplagg oppå hverandre.

SE NOEN AV KLÆRNE FRA KOLLEKSJONEN HER:Kr 450, Vivikes.
Kr 500, Vivikes.
Kr 250, Vivikes.
Kr 300, Vivikes.

Liker en enkel stil

For Lund har mote alltid vært det enkle og stilrene som fremhever deg.

- Jeg falt veldig for den nye Basic-kolleksjonen til Vivikes fordi den inneholder basisplagg, som jeg kjøper om og om igjen. Singleter, hvite skjorter, cardigans, fantastiske jeans, dressjakker - i toner som hvitt, svart, grått og beige, sier Lund.

- Vivikes representerer også god kvalitet uten at prisen blir for høy. Her er et lite utvalg av de nye basisplaggene som kommer i butikk rett etter jul.

Flere klær fra kleskjedene

Se også hvordan kleskjedene Lindex og Cubus og nettbutikken La Redoute ønsker å se deg kledd på julefesten.

Nå er dessuten Versace for H&M-kolleksjonen å få i butikkene.

LES BLOGGEN TIL KKs MOTEREDAKTØR HER.

I BUTIKK MANDAG 21. NOVEMBER: Lund fronter en ny kolleksjon for Vivikes som består av basisplagg som skinnjakker, singleter og løse og ledige skjorter.
I BUTIKK MANDAG 21. NOVEMBER: Lund fronter en ny kolleksjon for Vivikes som består av basisplagg som skinnjakker, singleter og løse og ledige skjorter. Vis mer

Sjekk KKs store årshoroskop!