Bella Hadid

Nå ser hun ikke slik ut lenger

Også supermodellen har latt seg inspirere av stilikonet.

BELLA HADID: Supermodellens Aspen Blonde ble spådd å bli den nye hårtrenden. Men nå ser hun ikke slik ut lenger. FOTO: Instagram @bellahadid.
BELLA HADID: Supermodellens Aspen Blonde ble spådd å bli den nye hårtrenden. Men nå ser hun ikke slik ut lenger. FOTO: Instagram @bellahadid. Vis mer
Publisert

Kim Kardashian opplevde et episk tilbakeslag da hun troppet opp i Marilyn Monroes ikoniske kjole på den røde løperen under fjorårets Met-galla.

I et forsøk på å hylle ikonet tråkket hun regelrett i salaten, og der ble hun. Fansen raste, historikere var fra seg av forferdelse og det ble ikke særlig bedre da hun innrømmet at hun hadde vært på streng diett for å i det hele tatt passe inn i kjolen.

Til tross for kritikken er det flere superstjerner som den siste tiden ser ut til å hente inspirasjon fra filmstjernen.

For nettet koker etter at Bella Hadid postet en video av seg selv med en helt ny frisyre; en krøllet, platinablond bob.

«Supermodellen er Marilyns dobbeltgjenger», skriver Harper's Bazaar, som sammeligner Hadid med stilikonet.

Hadid har tagget kjendisstylist Sam McKnight i videoen som i skrivende stund har godt over 860 000 likes og tusenvis av kommentarer der både fans og kollegaer påpeker likheten med Marilyn Monroe.

Det virker som om Hadid allerede går vekk fra sveisen og fargen som ble spådd å bli det nye store; hennes Aspen Blonde.

Det er kanskje ikke så rart at moteverdenen henter inspirasjon fra Marilyn Monroe akkurat nå. Det til tross for at den fiktive biografen Blonde om hennes liv som kom i fjor ikke fikk gode kritikker.

Men det skulle ikke vare lenge. Bella Hadid postet for bare få timer siden bilder der hun igjen har mørkt hår, med pannelugg.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer