Hårtrender:

Nå skal «alle» ha denne sveisen igjen

The French Bob er tilbake. Slik får du sveisen som skriker «effortlessly cool» - til å faktisk være effortless.

KLIPP: Kortere frisyrer trender, særlig The French Bob. FOTO: NTB
KLIPP: Kortere frisyrer trender, særlig The French Bob. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke egentlig en overdrivelse å si at en halv verden stadig forsøker å etterligne en typisk parisiennes effortlessly cool. Koden til de franske kvinnenes je ne sais quoi er det i alle fall mange som vil knekke! Hvordan se avslappet, stilig og naturlig ut - samtidig som man bruker minimalt med sminke og oser jeg-bare-slang-på-meg-noe?

Vel, et ikke så dumt sted å starte er håret. The French Bob er, ikke overraskende, en trend som stadig vender tilbake. Og definitivt en sveis som kan gi deg et aldri så lite preg av parisienne!

Men kort hår er ikke bare-bare. Idét lokkene faller føles det kanskje befriende, men så følger knoting med stylingverktøy og det hoper seg opp med stylingprodukter nødvendige for det ene og det andre på badet. Alt annet enn effortless?! Vi har spurt makeupartist og hårstylist Tomas Erdis om hvordan få en effortlessly cool bob til å faktisk være det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer