Hailey Bieber

Nå skal alle ha disse neglene

– På de snart ti årene vi har drevet salong har vi aldri hatt én enkelt trend som har eksplodert så fullstendig.

NEGLETREND: Hailey Bieber har fått folk til å gå mann av huse for disse neglene. FOTO: Instagram.
NEGLETREND: Hailey Bieber har fått folk til å gå mann av huse for disse neglene. FOTO: Instagram. Vis mer
Publisert

Du har kanskje sett det allerede. For sosiale medier som Instagram og TikTok er nærmest oversvømt av trenden.

Nå har neglesalonger verden over satt «Hailey Bieber Manicure» på menyen.

Populært døpt «Hailey Bieber Glazed Donut nails» går trenden kort fortalt ut på at neglelakken skal minne om en glasert donut. Og den har gått viralt. For den siste tiden er negler som er inspirert av Hailey Bieber-manikyren rett og slett å se overalt.

TRENDSETTER: Hailey Bieber har skapt negletrenden som nå går viralt. Her er hun avbildet på gaten i West Hollywood med venner. FOTO: NTB.
TRENDSETTER: Hailey Bieber har skapt negletrenden som nå går viralt. Her er hun avbildet på gaten i West Hollywood med venner. FOTO: NTB. Vis mer

– OM vi har merket trenden!?

Eier av neglesalongen S&M i Oslo, Marianne Vinje kan bekrefte trenden.

– OM vi har merket trenden, svarer hun da KK spør om Hailey Bieber-manikyren.

– På de snart ti årene vi har drevet salong har vi aldri hatt én enkelt trend som har eksplodert så fullstendig, legger Vinje til.

BEKREFTER TRENDEN: Marianne Vinje er eier og leder av salongen S&M i Oslo. Hun forteller at Hailey Bieber Manicure er svært populært. FOTO: privat.
BEKREFTER TRENDEN: Marianne Vinje er eier og leder av salongen S&M i Oslo. Hun forteller at Hailey Bieber Manicure er svært populært. FOTO: privat. Vis mer

Gikk viralt

Hailey Bieber er blitt hyllet for sin «glazed donut glow», og lagde like så godt sitt helt eget hudpleiemerke med utgangspunkt i det.

Rhode ble lansert tidligere i år, og føyer seg inn i rekken av kjendisbaserte skjønnhetsmerker. Da Bieber dukket opp på Met-gallaen tidligere i år hadde hun tatt trenden helt ut til fingerspissene – bokstavelig talt – med glaserte negler.

Trenden var et faktum, og på TikTok forsøkte folk iherdig å finne frem til den perfekte fargen som lå tettest mulig opp til den populære Hailey Bieber Manicure.

Delte oppskrift

Negledesigner Zola Ganzorigt delte til fansens store glede oppskriften på den populære manikyren på sin Instagram-konto. Hun bruker en baselakk i geleform, et strøk med fargen Funny Bunny fra OPI og så – rosinen i pølsa – toppingen Tin Man Can som gir den karakteristiske «glasuren», før det hele avsluttet med et lag top coat.

– Jeg tror dette ble såpass populært fordi det er en ganske naturlig og nude look, men samtidig litt annerledes og gøy. Så for de som ikke nødvendigvis er så vågale når det kommer til valg av farger og dekor, så er dette en veldig enkel måte å tre litt ut av komfortsonen, mener Marianne Vinje.

Trenden fortsetter

Men trenden er ikke ny, ifølge henne.

Teknikken som brukes heter chrome som gir et metallisk kromutseende på neglene.

Og det kan virke som om trenden ikke er over riktig enda. For Hailey Bieber fortsetter å poste bilder med negler i ulike farger – nå sist sjokoladebrune. Og felles for de alle er den karakteristiske «glazen».

– Jeg tror ikke nødvendigvis akkurat brune negler med Chrome er noe som kommer til å bli like populært, sier Vinje.

– Men vi ser allerede at det å legge Chrome over sterkere farger begynner å ta over. Så det kommer til å bli mye av dette utover høsten, og jeg tror det vil bli spesielt mye av det opp mot jule- og festsesongen.

Vinje tror de store stjernene har stor påvirkningskraft hva gjelder trender.

– Det være seg klær, negler eller hår. Økningen i hvor «vanlig» og populært det er blitt å få ordnet negler de siste årene er nok i stor grad et resultat av at dette er noe man ser på superstjernene, tror jeg.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer