Soda cream blond:

Nå skal alle ha «soda cream»-blondt hår

Denne hårfargen vil du ikke gå glipp av i høst.

SODA CREAM BLONDE: Alle kjendisene er gale etter hårfargen til Gigi Hadid, som omtales som soda cream blonde. FOTO: NTB Scanpix
SODA CREAM BLONDE: Alle kjendisene er gale etter hårfargen til Gigi Hadid, som omtales som soda cream blonde. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

La dem beholde million-bilen, villaen- ja, til og med ferien på rivieraen, men vær så snill- gi oss det håret! L. As stjernefrisører kan nemlig melde om en ny hårtrend og den damer, er fin! Vi snakker selvfølgelig om fargemetoden mye omtalt som «Soda cream blond».

Fargen beskrives som en «mer nøytral tolkning» av den varmblonde trenden og er sett på stjerner som Gigi Hadid (22) og Elisabeth Moss (35). Spørsmålet er om dette er noe vi stylist-løse kan komme unna med, både økonomisk og kanskje rent stilmessig. Her er hårekspertenes svar.

Først, fargeteknikker er ikke alltid så enkelt å forstå, så hva er egentlig denne «soda cream blonde» fargen? Daglig leder og partner hos Hendrix Hair Sentrum, Isabelle S. Calderon, forklarer at fargemetoden er det man kaller en «soft» Balayage.

Balayage er en fransk fargeteknikk fra 70-tallet, der highlightsene legges med frihånd og dermed virker mer som en naturlig solbleking enn nøye plasserte striper. I tillegg legger en del av stjernene også noen små striper på toppen av hodet. Frisøren forklarer at en mer «nøytral tolkning» av den varme trenden, kan bety farger som sand og beige. Med andre ord, nyanser som står i kontrast med kalde farger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer