Trekantbh

Nå skal bh-en synes gjennom skjorten

Med en lekker trekant-bh som glipper frem under skjorten, blir du både sexy og elegant.

TREKANTBH: Jeg elsker trekanbh-er i ulike farger og modeller! Nederst i saken finner du nydelige modeller, som kan bli dine.  Foto: Desiree Mattsson og Scanpix
TREKANTBH: Jeg elsker trekanbh-er i ulike farger og modeller! Nederst i saken finner du nydelige modeller, som kan bli dine. Foto: Desiree Mattsson og Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg liker å tro at det er det lille under som utgjør en stor forskjell på antrekket. De delikate blondebh-ene uten spiler er mine favoritter, og jeg har for lengst sikret meg ulike modeller i forskjellige farger. For meg har bhene blitt tilbehør på lik linje som et sjal eller smykke rundt halsen. Og den trekantformede varianten er i vinden som aldri før!

LES OGSÅ: Fem bh-tapper du bør unngå

Tørr å gå for kontraster: Har du en hvit gjennomsiktig bluse er det lekkert med en trekant-bh i en sterk farge under. Rødt og sort er et sexy valg, mens rosa på sin side er mer lekent og søtt. Jeg passer alltid på at stilen er balansert og bruker derfor en shorts, bukse eller skjørt med høyt liv for skjule litt hud. Ha det gøy, og gå for mønster, spennende blonder og farger!

LES OGSÅ: Bh-en Tone Damli (27) aldri bruker

En hvit skjorte blir enkelt både lekrere og mer interessant med en blondekant som titter frem. Trekantbh-ene passer godt under en V-halset t-skjorte, topp eller genser, oppkneppet skjorte eller en utringet kjole. I hverdagen ville jeg holdt bh-ene noenlunde nøytrale - skal du derimot på fest kan du kaste blazeren, velge frekke blonder og bytte ut sneakers med pumps. 

Vi gjør oppmerksom på at Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer