<strong>LYST ER DET NYE SVART:</strong> Supermodell Bar Refaeli (t.v) gjør som motehuset Blumarine (t.h) og velger en lysere bikerjakke framfor den tradisjonelle svarte. Foto: All Over Press
LYST ER DET NYE SVART: Supermodell Bar Refaeli (t.v) gjør som motehuset Blumarine (t.h) og velger en lysere bikerjakke framfor den tradisjonelle svarte. Foto: All Over Press Vis mer

Jakker

Nå skal bikerjakken være lys

Jakketrenden som er alt annet enn svart denne våren.

Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hva synes du om den lyse bikerjakken?Vanligvis er den svart som natten. Gjerne med nagler, vatterte sømmer og glidelåser.

Men nå skjer det noe med den anvendelige bikerjakken.

Liker den!
 
272 (75%)
Ok, men ikke helt min stil
 
51 (14%)
Liker den ikke
 
34 (9%)
Usikker
 
8 (2%)
<strong>MC-BABE:</strong> (F.v) Louis Vuitton, Ralph Lauren og Versace går alle for lyse bikerjakker i vår. Foto: All Over Press
MC-BABE: (F.v) Louis Vuitton, Ralph Lauren og Versace går alle for lyse bikerjakker i vår. Foto: All Over Press Vis mer

Ny vår for mc-jakken

Som vanlig ser vi en lysere fargepalett om våren. Og i 2012 har designerne forelsket seg helt i sarte pudderfarger og pasteller.

Selv ikke den tradisjonelt så rocka mc-jakken slipper unna.

Denne sesongen kommer den i sitrongult hos Versace, i eggeskallshvitt med strutsemønster hos Blumarine, i pastellrosa hos Ralph Lauren og i solbleket kanvas hos Isabel Marant.

Louis Vuitton har kanskje den mest interessante vrien – en kremgul modell i krokoskinn med halvlange ermer og hvite jakkeslag.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


<strong>FREMDELES ROCKA:</strong> Isabel Marant kombinerer lyserosa mc-jakke med slitte, hullete t-skjorter. Foto: All Over Press
FREMDELES ROCKA: Isabel Marant kombinerer lyserosa mc-jakke med slitte, hullete t-skjorter. Foto: All Over Press Vis mer

Slik styler du den

I vår må du gjerne bruke pasteller på pasteller. Du skal ikke vær redd for å helmatche, ifølge Donatella Versace, og kan trygt bruke samme farge på hele antrekket.

Dersom du synes pasteller ofte kan bli for søtt, er en lys bikerjakke en «sukkerfri» måte å ta i bruk trenden på. Gjør som Isabel Marant og gå for et rått uttrykk med slitte t-skjorter under.

Mer vårmote 2012

Sjekk KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.
Vi har også fått en sniktitt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize og Morris.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer