Bikini

Nå skal bikinitrusene være STORE

Bestemortrusa inntar stranda dette året.

HØYT LIV: Blomstrete bikini (overdel 149 kr, underdel 129 kr, fra Lindex), prikkete bikini (overdel 129 kr, truse 99 kr, fra H&M), svart bikini med knytting (overdel 99 kr, underdel 149 kr, fra Lindex), bikini med Hawaii-mønster (overdel 149 kr, underdel 129 kr, fra Lindex). Foto: Produsentene
HØYT LIV: Blomstrete bikini (overdel 149 kr, underdel 129 kr, fra Lindex), prikkete bikini (overdel 129 kr, truse 99 kr, fra H&M), svart bikini med knytting (overdel 99 kr, underdel 149 kr, fra Lindex), bikini med Hawaii-mønster (overdel 149 kr, underdel 129 kr, fra Lindex). Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Er stringbikini ikke greia for deg?

Da kan du glede deg over årets bikinimote: De store, trauste bikinitrusene gjør nemlig comeback for alvor denne sesongen.

Ja, det betyr at du endelig kan kvitte deg med den fæle sarongen for å dekke til rumpa, for nå kan ha på deg bestemortrusa på stranda uten å se ut som om du er gått av med AFP.

LES OGSÅ: Slik blir du strandklar

PÅ CATWALKEN: Truser med høyt liv er en av årets store bikinitrender. Foto: All Over Press
PÅ CATWALKEN: Truser med høyt liv er en av årets store bikinitrender. Foto: All Over Press Vis mer

Flere gode alternativ

Vi har sett dem på catwalken, men du vil også finne dem hos kjedebutikker som H&M og Lindex - og det for en rimelig pris:Både overdeler og underdeler får du fra 99 kroner.

Som du ser finnes det flere alternativer – fargerik, blomstret, svart eller prikkete. Enkel bikinioverdel med knytting eller såkalt balkong-BH. Eller du kan kjøpe underdelen og matche eller mismatche med en annen overdel.

HVA SYNES DU om trenden med store bikinitruser? Del meningene dine i leserforumet under?

God, gammel årgang

Stilen får deg gjerne til å tenke på pinup-piker fra 50-60-tallet. Og med TV-serien Mad Men (lenke til offisiell hjemmeside) har den ultrafeminine stilen fra denne perioden fått sin renessanse.

Kvinnelige former skulle vises fram – men ved hjelp av form og snitt, som smale skjørt og høye liv, ikke naken hud.

Bikinitruser med høyt liv er for eksempel flatterende for rumpe og hofter – i tillegg til at du får betydelig mer stoff for pengene.

Nye bikinimoter i 2010

Det er lenge siden vi har sett noe virkelig nytt på bikinifronten. Men blant denne sesongens trender finner vi i tillegg til store truser både badedrakter med grafiske mønstre og en genial overdel for deg som har lett for å få røde skuldre.

Se bildene:


Men husk: Det viktigste i jakten på den perfekte bikinien er å ta hensyn til egen kroppsfasong – ikke trender. Hvordan du gjør det, får du råd om i denne artikkelen.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer