Gant Rugger

Nå skal du bruke skjorten som skjørt

Gant Rugger har tatt kreativ gatemote inn i sin kolleksjon for våren og sommeren 2015.

Nå skal du bruke skjorten som skjørt
Publisert
Sist oppdatert

På en takterrasse i New Yorks meatpacking district hadde Gant Rugger sin visning for våren og sommeren 2015. Både kjendiser og moteikoner var på plass for å se 

 - Det er morsomt å bruke et luksuriøst plagg som en silkeskjorte på en uventet måte som dette, forteller den svenske hoveddesigneren for Gant Rugger, Filippa Hallstensson.

Vi har det siste året sett skjorten bli brukt på flere måter i motebildet, både knyttet rundt livet og skuldrene - Gant Rugger har bitt seg merke i denne gatemotetrenden og nå laget en klassisk silkeskjorte om til et edgy skjørt. 

 - Vi har tatt klassisk og amerikansk sportsmote som vi har justert til å bli mer oppdatert og edgy, forteller Filippa. 

Skillene mellom sesongene blir mer og mer utvasket, og plagg som tidligere var klassiske høstplagg, styles nå sammen med korte shortser og skjørt for våren og sommeren. 

ALL AMERICAN: Gant Ruggers kolleksjon for neste vår og sommer viser klassiske amerikanske plagg med en oppdatert og leken vri. Foto: Stella Vaage. 

 - Vi har lekt oss med nye stiler, former og tekstiler i denne kolleksjonen, og det er også første gang vi viser en herrekolleksjon, sier Filippa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer