Vis mer

Carin Wester

Nå skal du ha nettingstrømper over pumpsene!

Carin Wester viste sin høstkolleksjon under moteuken i Stockholm i går, og klassiske feminine plagg ble stylet med netting på sko, ben og armer!

Publisert

 - Gårsdagens høydepunkt var Carin Wester-visningen, forteller STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard som er på plass under moteuken i Stockholm.

- Stikkordet for denne visningen er netting! En kolleksjon etter min smak, med andre ord!

Carin Wester viste moderne klassikere i delikate kvaliteter. Det var kåper og kjoler med belte i livet, ankellange skjørt og bukser, og knehøye støvletter. De klassiske plaggene hadde en moderne vri, med elementer i mesh, og det var nettingstrømper både over og inni pumps, i tillegg til topper stylet med nettingtopper under. 

 - Nå er det bare å finne frem nettingstrømpene, sier Celine.

Les også: Rå høst med Whyred

Vis mer

NETTING: Klassiske og feminine plagg med en uventet og moderne tvist. Nettingstrømper ble stylet utenpå pumpsene, og gir den klassiske og stilrene looken et oppdatert og unikt uttrykk. Foto: Kristian Lövenborg.

Vis mer

OVERSIZED & KNEBOOTS: Fjorårets trend med oversized gensere over bare ben og knehøye støvletter fortsetter den kommende høsten. Foto: Kristian Lövenborg.

Også de oversized luddete genserne fra Carin Wester var en stor hit i Stockholm i går.

 - Det var mange som snakket om de store genserne etter visningene i går, forteller Celine.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer