KOSTYMEDESIGNER TIL H&M: Trish Summerville har laget kostymene til Hollywood-versjonen av den svenske filmsuksessen, med Daniel Craig og Rooney Mara i hovedrollene. Foto: All Over Press
KOSTYMEDESIGNER TIL H&M: Trish Summerville har laget kostymene til Hollywood-versjonen av den svenske filmsuksessen, med Daniel Craig og Rooney Mara i hovedrollene. Foto: All Over Press Vis mer

H&m

Nå skal du kle deg som Lisbeth Salander

H&M kommer med enda en gjestekolleksjon denne sesongen.

Publisert
Denne julen kommer Hollywood-versjonen av den svenske filmsuksessen «Menn som hater kvinner» – basert på Stieg Larssons bestselger.

Kleskjeden H&M feirer premieren med en egen damekolleksjon inspirert av heltinnen Lisbeth Salander.

SE OGSÅ: Sjekk Versace for H&M-plaggene herSalander-stilen

Du husker kanskje Noomi Rapace i den svenske filmtriologien – i skinn, nagler og trange jeans.

Og stilen til Salander er nok den samme i David Finchers amerikanske versjon, «Girl With The Dragon Tattoo», som har verdenspremiere 21.desember.

- Salander har en ikoniske stil, som kommer til å prege gatebildet denne vinteren, skriver H&M i en pressemelding.

KOMMER 14.DESEMBER: Salander-kolleksjon er laget for H&Ms Divided-avdeling av kostymedesigner Trish Summerville. Foto: hm.com
KOMMER 14.DESEMBER: Salander-kolleksjon er laget for H&Ms Divided-avdeling av kostymedesigner Trish Summerville. Foto: hm.com Vis mer

30 plagg

14. desember vil H&Ms Salander-kolleksjon være tilgjengelig i Divided-avdelingene i rundt 180 butikker over hele verden. Den vil også være til salgs i H&Ms nettbutikk, www.hm.com.

- Kolleksjonen i 30 deler har samme mørke, urbane følelse som Lisbeth Salander utstråler, med skinnjakker og -bukser, hullete jeans og hettegensere i industrinyanser av sort, grått, slitt hvitt og mørkerødt, skriver kleskjeden i pressemeldingen.

SE OGSÅ: Slik styler du skinnbuksa

(Artikkelen fortsetter under bildet.)
Stem her!

Liker du Salander-stilen?Noen elementer
 
332 (37%)
Ja, digger den!
 
331 (37%)
Liker den ikke
 
111 (12%)
Ok, men ikke helt min stil...
 
110 (12%)
Usikker
 
7 (1%)

Laget av kostymedesigner

Kvinnen bak kolleksjonen er Trish Summerville, kostymedesigneren i «Girl With The Dragon Tattoo».

- Salander-looken er ekte og komfortabel med velbrukte plagg. Jeg ville at kolleksjonen skulle gjenspeile styrken og selve essensen i Salander – med en motevri, og jeg er fornøyd med resultatet, sier Summerville i pressemeldingen.

- Målet mitt er at kvinner skal finne plagg i kolleksjonen som de elsker, og så blande dem med sin egen garderobe og skape sin egen stil.

SVENSKE SALANDER: Skuespiller Noomi Rapace som karakteren Lisbeth Salander. Foto: All Over Press
SVENSKE SALANDER: Skuespiller Noomi Rapace som karakteren Lisbeth Salander. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer