Kjendismote

Nå skal du matche snøen

Stjernene gikk for vinterhvitt på American Music Awards. Slik kler du trenden!

LEKKER I HVITT: Miley Cyrus hadde valt en hvit buksedress med svarte pumps og matchende negler på American Music Awards.  Foto: All Over Press
LEKKER I HVITT: Miley Cyrus hadde valt en hvit buksedress med svarte pumps og matchende negler på American Music Awards. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvitt er kanskje noe mange forbinder med sommer og sol, men hvitt er minst like fint for å gjøre mørketiden litt lysere!

Vinterhvitt, gjerne fra topp til tå, har vært en av de heteste trendene de siste sesongene, og det var også tydelig under gårsdagens American Music Awards i LA, hvor flere av de hotteste stjernene dukket opp i kritthvite antrekk på den røde løperen.

MED PAPPA: Popstjernen kom med sin far Billy Ray Cyrus. Legg merke til neglene og de kule sikkerhetsnål-detaljene på Versace-dressen.  Foto: All Over Press
MED PAPPA: Popstjernen kom med sin far Billy Ray Cyrus. Legg merke til neglene og de kule sikkerhetsnål-detaljene på Versace-dressen. Foto: All Over Press Vis mer

Elegant i buksedress

En av kveldens best kledde var popstjernen Miley Cyrus, som har vært mye i hardt vær for sine lettkledde antrekk og dristige sceneopptredner.


Nå skal det sies at 20-åringen viste store mengder hud da hun opptrådde under den glamorøse prisutdelingen, men på den røde løperen oste hun eleganse i en hvit buksedress fra Versus Versace.

Popstjernen droppet bh-en under buksedressen, men så likevel overraskende tekkelig og kul ut med svarte pumps og stilige sikkerhetsnåldetaljer i siden.

Buksedressen er også et av sesongens hotteste partyantrekk, og popstjernen – som kom på festen med sin far, Billy Ray Cyrus, viste at hun virkelig kan leve opp til sin ikonstatus når hun vil.

Se Mileys opptreden fra American Music Awards nedenfor:


LES OGSÅ: Derfor kaster stjernene klærne

FLOTT: Christina Aguilera så elegant og velkledd ut på søndagens prisutdeling.  Foto: All Over Press
FLOTT: Christina Aguilera så elegant og velkledd ut på søndagens prisutdeling. Foto: All Over Press Vis mer
LÅRKORT: Kendall Jenner så slående vakker ut i sin lårkorte hvite minikjole med et stort statementsmykke i halsen.  Foto: All Over Press
LÅRKORT: Kendall Jenner så slående vakker ut i sin lårkorte hvite minikjole med et stort statementsmykke i halsen. Foto: All Over Press Vis mer
GYLLEN GLØD: Nicole Richie glødet i sin hvite kjole med utskjæringer i siden.  Foto: All Over Press
GYLLEN GLØD: Nicole Richie glødet i sin hvite kjole med utskjæringer i siden. Foto: All Over Press Vis mer
I HVITT: Skuespiller Zandaya, Brandi Cyrus, musiker Ashlee Keating og Bonnie McKee.  Foto: All Over Press
I HVITT: Skuespiller Zandaya, Brandi Cyrus, musiker Ashlee Keating og Bonnie McKee. Foto: All Over Press Vis mer

Hvite kjoler

Andre som valgte helhvite antrekk søndag kveld, var popstjernen Christina Aguilera, som etter en stund med mye rart i garderobeskapet, har funnet tilbake til sin tidligere storhetstid.


Hun dukket opp i en tettsittende, lang aftenkjole med transparente detaljer i siden, og med lekkert krøllet hår, knallrøde lepper og glitrende hæler, så hun virkelig flott ut.

Også modell og realitystjerne Kendall Jenner, som er mest kjent som lillesøster av Kim Kardashian, valgte helvhitt søndag, men hadde gått for en lårkort minikjole som viste frem hennes lange, slanke bein.


Designer og it-jente Nicole Richie hadde i likhet med Aguilera gått for en fotsid hvit kjole, også med trendy utskjæringer i siden.

Hun hadde kombinert antrekket med lekre oversized gullsmykker og en stilig 60-tallsinspirert clutch med frynser fra sitt eget merke - House of Harlow.


Andre stjerner som satset på snøfargen denne kvelden, var skuespiller Zandaya og musiker Ashlee Keating.

Det samme gjaldt for sangstjerne og skuespiller Bonnie McKee og Mileys halvsøster Brandi Cyrus.


LES OGSÅ: Slik styler du hvite bukser i vinter

Slik bruker du trenden

Noen syns kanskje det er litt vanskelig og bruke hvitt, og spesielt med tanke på vind og vær i vinterhalvåret.

Her er tipsene som gjør stylingen litt enklere, også til hverdags:

• Kombiner ulike materialer og overflater for å skape dynamikk i antrekket om du går for hvitt fra topp til tå. Grov strikk er fint til blank silke.
• På slapsete uværsdager er det kanskje greit å la den hvite jeansen ligge, men du kan likevel gjøre antrekket lysere med en hvit strikkegenser eller en fin skjorte.
• Ønsker du mer farge i et vinterhvitt antrekk, kan du gå for knallfarget tilbehør.
• Du kan fint mikse ulike toner av hvitt. Offwhite mot kritthvitt gir et spennende uttrykk!
• Dersom du velger hvite sko og boots, kan det være lurt å se etter par med god såle som skåner det hvite stoffet.
• Hvis du syns kritthvitt yttertøy er litt upraktisk, kan du investere i en kremhvit fuskepels som du kan bruke over kåper og jakker du allerede har i garderoben.

LES OGSÅ: Slik holder du det hvite hvitt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer