Mardou & Dean

Nå skal du se ut som en hippie!

Den norske designdouen bak Mardou & Dean har vært på festival i sommer og latt seg inspirere av 70-tallets hippietendenser. Se bildene fra deres vår- og sommervisning her!

Nå skal du se ut som en hippie!
Publisert
Sist oppdatert

Ingrid Bredholdt og Patrik Rosenfors bak det norske merket Mardou & Dean viser vanligvis kolleksjoner med rocka og tøffe statementplagg. I går kveld overrasket designduoen med en hippieinspirert visning preget av 70-tallstedenser som blomsterprint, blonder, florlette kjoler og fargerike fuskepelser. Mardou & Deans vår- og sommersesong for 2015 er som tatt ut av en scene fra 70-tallsmusikalen "Hair".

HIPPIE-TENDENSER: Blomster, blonder, fløyel og antrekk stylet lag på lag satte 70-tallstonen for Mardou & Deans nye kolleksjon. Foto: Tor Gunnar Berland.

 - Mardou & Dean overrasket med sin tydelige referanse til 70-tallet. Etter en uke på moteuken i København har vi sett at både grønt og oransje blir farger vi vil se mer til våren 2015. I går savnet jeg kanskje litt DNA-et til de norske designerne, og følte stylingen ikke var helt optimal. Her ser vi en klar referanse til en av mine yndlingsfilmer "Hair", men jeg synes ikke hvert plagg kom frem på sin beste måte under visningen, dessverre, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard, som var på plass under gårsdagens visning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer