Smykker

Nå skal du skinne i gull

Gullfargede smykker er mest moteriktig og trendy akkurat nå.

GÅ FOR GULL: Gjør som popstjerne og stilikon Rihanna - vekk oppsikt i lekre gylne smykker. Se informasjon om smykkene lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter
GÅ FOR GULL: Gjør som popstjerne og stilikon Rihanna - vekk oppsikt i lekre gylne smykker. Se informasjon om smykkene lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nå trenger du ikke være redd for å pynte deg for mye med smykker. Å bruke mange smykker er nemlig helt riktig i trendbildet akkurat nå.

Sats på noe som synes godt, og prøv deg fram.

Hvis du vil følge trendene velger du alt stort - øreringer, armbånd og lange halskjeder med store anheng er helt riktig.

Sjekk ut 18 lekre smykker lenger ned i saken.

 • Les også: Klær med pangeffekt

 • Gull er hot

  Men aller hottest nå er smykker i gull. Om det så er forgylt, ekte eller falskt.

  Stjerner som r'nb-esset Rihanna, supermodell Kate Moss og popstjernen Lily Allen er alle å se med den gylne pynten rundt halsen, på fingrene og i ørene.

  Sistnevnte har sågar lansert sine egne smykker i nettopp - gull.

 • Les også: Sommerens beste tilbehør

 • Løfter ethvert antrekk

  En enkel sommerkjole, en helt ordinær shorts eller et par ujålete jeans kan nå nye høyder med de riktige smykkene.

  Som smykkedesigneren Celine Engelstad sier til bladet KK:

  - Smykker er jo nå et like viktig motetilbehør som sko og vesker. Du kan ha et kjedelig antrekk, men et flott smykke kan løfte det hele.

  Engelstad er blant annet kjent for sine norgeskart-smykker, som har stjerner som hotellarving og Hollywood-yndling Paris Hilton på kundelisten.

  GYLLEN GLØD: 18 fine smykker som piffer opp stilen:
  Prøv deg fram

  Med et godt utvalg av tilbehør kan du dessuten leke deg med ulike stilarter også, enten du vil gå for rock'n roll, 70-talls hippie eller den franske riviera-stilen.

 • Les også: Klær med pangeffekt

 • I år et det ellers knalle farger som korall, turkisblått, gult, grønt og rødt som går igjen. Selv slangeskinnspynten er dyppet i fargebad.

  Safaristil og mote inspirert av 1980-tallet er også hot. Blomster og mønster er dessuten helt riktig.

  DESIGNER EGNE SMYKKER: Popstjernen Lily Allen elsker ikke bare å gå i lekre smykker - hun designer dem også. Her viser hun fram et glitrende gullkjede med flamingoanheng på lanseringen av sin siste kolleksjon i London 27. juli. Foto: All Over Press
  DESIGNER EGNE SMYKKER: Popstjernen Lily Allen elsker ikke bare å gå i lekre smykker - hun designer dem også. Her viser hun fram et glitrende gullkjede med flamingoanheng på lanseringen av sin siste kolleksjon i London 27. juli. Foto: All Over Press Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer