KOMMER MED VÅREN: Insektene vekkes til liv når temperaturen stiger - også på tilbehør. Se priser og flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: All Over Press/Produsentene
KOMMER MED VÅREN: Insektene vekkes til liv når temperaturen stiger - også på tilbehør. Se priser og flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: All Over Press/Produsentene Vis mer

Tilbehør

Nå skal du smykke deg med insekter

Ekkelt eller lekkert?

Publisert
Vanligvis gjør du alt du kan for å unngå dem. Men nå skal du bruke dem rundt halsen, rundt håndleddet, på fingeren og i ørene.

Ja, insekter er noe av det heteste du kan smykke deg med denne våren.

SE OGSÅ: Derfor er tilbehør i rosegull så genialt

Noe for enhver

Som KK.no tidligere har skrevet, 2012-blomsten er større enn noensinne. Og de duftende mønstrene tiltrekker seg også en litt annerledes type tilbehør.

Gossip Girl-skuespiller og stilikon Blake Lively smykket halsen sin med en gigantisk flue-choker fra Lanvin allerede for et og et halvt år siden. Men i år kommer de summende accessoirene flyvende inn for fullt.

Enten du foretrekker søte marihøner og sommerfugler – eller overdimensjonerte biller og øyenstikkere.

27 KJØPETIPS: Insektene kommer
Stem her!

Hva synes du om insekter på tilbehør?Vårens heteste tilbehør

En enkel - og rimelig - måte å oppdatere garderoben på er ved hjelp av nytt og fresht tilbehør.

Hva med et skjerf i vårens lekre farger og mønstre? Eller en fargerik veske?

I vår er dessuten de heteste statementsmykkene tribal-inspirerte - og kan redde deg ut av enhver kleskrise. Foretrekker du mer diskret smykker, kan kanskje den gjennomsiktige tilbehørstrenden være noe for deg?

De mest trendy solbrillene er i sarte pastellfarger. Men ønsker du virkelig å løfte antrekket ditt på 1-2-3, bør du kjøpe noe i neon, anbefalte it-jente Jameela Jamil da vi traff henne under London Fashion Week.

Liker det!
 
141 (48%)
Liker det ikke
 
83 (28%)
Ok, men ikke helt min stil
 
57 (19%)
Usikker
 
12 (4%)

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer