Chloe Sevigny

Nå skal du være olding-trendy

På med mammelukker og hofteholdere. Ifølge stilikon Chloe Sevigny er bestemorstilen det hippeste nå.

NOSTALGISK TREND: Skuespiller Chloè Sevigny har latt seg forføre av stilen til eldre fruentimmer denne sommeren. Se informasjon om klærne, skoen og pork pie-hatten lenger ned i saken.
NOSTALGISK TREND: Skuespiller Chloè Sevigny har latt seg forføre av stilen til eldre fruentimmer denne sommeren. Se informasjon om klærne, skoen og pork pie-hatten lenger ned i saken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ingenting er som falmede bilder av mormor da hun var ung, iført pene skjørt, oppkneppede bluser og en smart hatt på hodet.

Historiene hun forteller deg når dere drikker saft og vann i hennes hage - om flyktige sommerkyss og stripete heldekkende badedrakter - er alltid like fascinerende.

Mormor på moten

Men nå er mormor mer aktuell enn noen gang. Ikke minst klesskapet hennes, ifølge stilikon som Chloè Sevigny og rockedatter Peaches Geldof.

Begge har de forelsket seg helt i den gammelmodige stilen, og er å se i snuppete hvite blondekjoler, små hatter på snei og yndige bluser med broderier på.

Slik får du stilen, du også:
Gå på skattejakt

Selv om butikkene kjører mye klær i retrostil denne sommeren og høsten, kan det være gøy å finne noe helt unikt som ingen andre har.

En tur opp på loftet eller ned i kjelleren er lurt. Sjekk også ut loppermarkeder og bruktbutikker.

Nettet er dessuten en skattekiste når det kommer til årgangsklær. Klikk deg for eksempel inn på eBay eller Lauritz.com.

 • Les også: Slik handler du på nettet

 • Amerikanske Vintage Vixen har dessuten sko, vesker, kjoler, kåper og smykker helt fra 20-tallet og fram til i dag.

  Den engelske nettsiden Pret a Portobello kan også være verdt å sjekke ut. De har en del gamle klær fra ulike stilperioder, samt kopier av ulike vintage-klassikere.  Rockedatter Peaches Geldof i søt og sommerlig kjole i gammeldags stil. Foto: All Over Press
  Rockedatter Peaches Geldof i søt og sommerlig kjole i gammeldags stil. Foto: All Over Press Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer