Eyeliner:

Nå skal eyelineren brukes på «gamlemåten»

Det er kanskje en stund siden du la eyelineren på denne måten - men hvorfor ikke?

EYELINER: Makeupartistene gir oss sine beste tips til å rocke resten av festsesongen. Foto: NTB
EYELINER: Makeupartistene gir oss sine beste tips til å rocke resten av festsesongen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

For mange er det eyelineren som er selve bærebjelken i enhver sminkelook. Forståelig nok – en liten eller tykk, lang eller kort, sort strek kan gjøre mye for looken din.

Til tross for at en eyeliner trolig er standard vare i de aller flestes sminkepung, er det også gjerne det sminkeproduktet vi elsker og hater – og elsker å hate. Å få lineren som man vil, kan være lettere sagt enn gjort.

Over midtveis i det som jo må være høysesongen for eyeliner, deler makeupartister Ragnhild Margrete Andersen og Linda Nicolaysen sine do's and don'ts for eyeliner. Pluss full oversikt over hva som trender og hvilke looks du bør prøve deg på til julens festligheter.

– Farget liner på våtkanten har blitt en større og større trend i år! Det er alltid gøy når trendene forandrer seg, og henter opp gamle stiler, sier makeupartist og beautyprofil Ragnhild Margrete Andersen til KK.

Makeupartist Linda Nicolaysen har desto større tro på de litt mørkere, mystiske lookene til årets siste festligheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer