Eyeliner

Nå skal eyelineren ha farge

Gjør som «Mad Men»-stjerne January Jones.

BLÅTT + GULL: January Jones valgte nylig blå cateye-liner og en gullfarget kajal under nedre vippekant. Tør du å prøve deg på den litt vågale kombinasjonen? Foto: Cliffe Fraser / Splash News/ All Over Press
BLÅTT + GULL: January Jones valgte nylig blå cateye-liner og en gullfarget kajal under nedre vippekant. Tør du å prøve deg på den litt vågale kombinasjonen? Foto: Cliffe Fraser / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blått har vært hett før, og det er det nok flere grunner til. Fargen er flatterende og kledelig for de aller fleste av oss, og den er ganske enkel å bruke.

– Blikket virker åpent og kvikkere, samtidig som blåfargen ofte kan få det hvite i øyet til å virke hvitere og klarere, sa makeupartist Ingrid Presttun Eide, daglig leder på makeupskolen Art Complexion, til KK.no da trenden kom for fullt høsten 2012. 

Nå nylig var det January Jones som inspirerte oss til å ta fram igjen den knallblå eyelineren. På premieren for sesong syv av «Mad Men» dukket skuespilleren, som du kanskje kjenner aller best som Betty Draper, opp med knallblå cateye-liner og en gullfarget kajal under nedre vippekant. 

LES OGSÅ: Slik bruker du farget eyeliner

Gjør den hverdagsvennlig

Det er ikke bare til fest du kan bruke farget eyeliner, enten du foretrekker blått eller en annen farge. 

– I stedet for å tenke at eyeliner er synonymt med fest, så er blå eyeliner den perfekte hverdagslineren, har Tone Vid Skipá, makeupartist og skjønnhetsjournalist i magasinutgaven av KK, tidligere sagt. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer