Hvitt

Nå skal fottøyet være hvitt

De lyseste skoene er ikke lenger forbeholdt bruden.

NÅ SKAL SKOENE VÆRE HVITE: Fjorårets kanskje største trend på skofronten, var de hudfargede pumpsene. I 2012 kan du gå med sko i de fleste fasonger, men fargen, den skal være hvit.
NÅ SKAL SKOENE VÆRE HVITE: Fjorårets kanskje største trend på skofronten, var de hudfargede pumpsene. I 2012 kan du gå med sko i de fleste fasonger, men fargen, den skal være hvit. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fjorårets hudfargede pumps skal i år byttes ut med hvite. Enten det er sandaler, pumps eller ballerinas skal det være så lyst som mulig. Fargen er ikke lenger forbeholdt brudesko og sneakers.

LES OGSÅ: Skoene alle kjendisene vil ha

Sett på catwalken

Både under visningene til Derek Lam, 3.1 Phillip Lim, Diane von Furstenberg, Altuzarra, Calvin Klein og Sophie Theallet hadde modellene på seg hvite sko, og de tynne ankelstroppene og detaljer i plast gikk igjen hos flere av designerne.

Skoene i vår kan både ha stropper og syltynne 90-tallshæler, og pumps med chunky heels. Rund eller spiss tå, det meste er lov. Men om du skal være moteriktig i 2012, er fargen hvit, ifølge Fashionologie.com (ekstern lenke), som mener det er en av 2012s beste trender.

Flere stjerner har blitt avbildet med hvite pumps og sandaler. Stylingen er forskjellig, men det helhvite utrykket går igjen hos flere av dem. Se noen av kjendisene i sine hvite sko her:

Svarte pumps er for de fleste en sikker vinner, både til jeans og kjoler, men den litt uvante, hvite skotrenden passer godt til vårens og sommerens pastelltrend. Klær i lyseblått, babyrosa, fersken og kremhvitt kan fint styles med et par hvite sandaler, fremfor de sorte, for å unngå de store kontrastene mellom kropp og føtter.

Også den minimalistiske stilen, hvor farger som sort, hvitt og grått er sentrale, passer til enkle, hvite sandaler.

Trendy pumps

Aldri før har vel en skotrend slått så godt an, som nude pumps. Vi så de overalt, på alle. De hudfagede pumpsene ble hyllet, både av kjendisene, moteekspertene og «jenta i gata».

Du ble lovet lengre bein ved å gå med sko som går i ett med hudfargen din og Kathrine Sørland uttalte til KK.no at «nude er det nye svart».

Det vil neppe bli sett mindre til de høyt elskede skoene, verken på Hollywoodstjernene eller ellers i motebildet, men nude pumps har definitivt fått seg en konkurrent.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer