<strong>SPESIHÆL:</strong> Føttene får garantert oppmerksomhet i hæler uten om det vanlige. Få mer info om priser og se flere sko i bildeviseren under. Foto: Produsentene
SPESIHÆL: Føttene får garantert oppmerksomhet i hæler uten om det vanlige. Få mer info om priser og se flere sko i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer

Sko

Nå skal hælene i fokus

Sjekk ut form, farge og mønster på disse skoene.

Publisert
Sist oppdatert


Skodesignerkongen Christian Louboutin har visst det lenge. At hæler kan brukes til mye mer enn å få bæreren opp i høyden.

Enkelte tar imidlertid konseptet enda lenger. Det ikke lenger bare farge, men også form som skiller seg ut.

120 SKO: Se sommerens stiligste sko

Elleville hæler

Hva med et par doble stiletter fra Jean Paul Gaultier? Eller skal det være et par uten hæler?

For folk flest - som ikke heter Lady Gaga eller Victoria Beckham - er ikke slike sko til hverdagsbruk. Men ukonvensjonelle hæler kommer stadig nærmere en butikk nær deg.

Hva med et par geometriske, nesten tyngdelovbrytende hæler fra skoprodusenten United Nude? Eller kanskje du foretrekker en mer enkel variant?

Se kjøpetips:


Slik bruker du dem

Har du kjøpt et par sko med spesielle hæler, vil du trolig vise dem fram også. Og det gjør du best ved ikke å skjule dem under vide bukselegger eller lange skjørt.

I tillegg er det selvfølgelig slik at jo mindre konkurranse skoene får fra resten av antrekket, jo mer oppmerksomhet vil skoene få.

Glem heller ikke å se an underlaget. Grus, brostein og gress kan fort ødelegge hælene, forteller skomaker Asbjørn Dagestad i denne artikkelen.

<strong>DOBBEL HÆL:</strong> Fra Gaultiers vår/sommerkolleksjon 2011. Foto: All Over Press
DOBBEL HÆL: Fra Gaultiers vår/sommerkolleksjon 2011. Foto: All Over Press Vis mer
<strong>BALLERINA:</strong> Fra Gaultiers høst/vinterkolleksjon 2011. Foto: All Over Press
BALLERINA: Fra Gaultiers høst/vinterkolleksjon 2011. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer