Gjennomsiktige Sko

Nå skal ikke skoene dine synes lenger

Legg merke til Kim Kardashians (35) nye favoritthæler!

GJENNOMSIKTIGE SKO: Ikke bare har Kim Kardashian forelsket seg i disse trendskoene, men den norske moteeksperten Celine Aagaard har selvfølgelig lagt merke til de freshe skoene! Disse er fra Jennie Ellen og koster kroner 1395. Foto: Skjermdump fra Instagram / Celine Aagaard (med tillatelse)
GJENNOMSIKTIGE SKO: Ikke bare har Kim Kardashian forelsket seg i disse trendskoene, men den norske moteeksperten Celine Aagaard har selvfølgelig lagt merke til de freshe skoene! Disse er fra Jennie Ellen og koster kroner 1395. Foto: Skjermdump fra Instagram / Celine Aagaard (med tillatelse) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å finne skoene som skal gå helt perfekt til antrekket du har brukt så langt tid på å finne, kan ofte bli et ganske så stort problem. Ikke bare tar det lang tid å finne dem, men det kan også koste en god slump med penger. Dette har nok aldri vært et problem for Kardashian-klanen. I tillegg til å ha en ganske så grei økonomi, har også gjengen en del stylister til å hjelpe dem - som plukker ut en haug med sko og tar de med hjem dem, slik at de bare kan velge og vrake. 

Og så hjelper det selvfølgelig på at rapper/designerektemannen til Kim Kardashian (35), Kanye West (39), har laget sitt eget merke kalt Yeezy. I denne kolleksjonen har kona falt helt pladask for et par hæler som er helt gjennomsiktige (se bilder lengre ned i saken). De er nesten å se på hvert eneste paparazzibilde, men det er ikke bare Kim som har lagt merke til trenden. 

- Jeg har hatt mine sko ett år nå mener jeg, og elsker et par stamentsko som disse. De har jeg brukt under moteuken i Paris på Chanels visning, faktisk! Jeg er absolutt ikke overrasket over at dette er en trend som Kim går for. Det er jo morsomme sko, forteller Celine Aagaard, moteekspert, Envelope-grunnlegger og tidligere STYLEmag-redaktør.

Men selv om skoene er utrolig kule, kan Aagaard bekrefte at det er en aldri så liten bakdel, i og med at skoene gjerne er laget i en form for plast. Saken fortsetter under annonsen.

- Det eneste store minuset ved de gjennomsiktige skoene, er at det kan bli ganske så hett. Det er ikke akkurat de skoene som puster best, men de er veldig kule!

Nylig kunne vi også se på Snapchat at en annen Kardashian-søster har skaffet seg et par av trendskoene. Khloe Kardashian (31) la nemlig ut en video på brukeren sin hvor hun fortalte om de nye gjennomsiktige skoene. Under kan du se de mange gangene Kim har tatt i bruk hælene sine. Og ja, det er mange!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer