Gjennomsiktige Sko

Nå skal ikke skoene dine synes lenger

Legg merke til Kim Kardashians (35) nye favoritthæler!

GJENNOMSIKTIGE SKO: Ikke bare har Kim Kardashian forelsket seg i disse trendskoene, men den norske moteeksperten Celine Aagaard har selvfølgelig lagt merke til de freshe skoene! Disse er fra Jennie Ellen og koster kroner 1395. Foto: Skjermdump fra Instagram / Celine Aagaard (med tillatelse)
GJENNOMSIKTIGE SKO: Ikke bare har Kim Kardashian forelsket seg i disse trendskoene, men den norske moteeksperten Celine Aagaard har selvfølgelig lagt merke til de freshe skoene! Disse er fra Jennie Ellen og koster kroner 1395. Foto: Skjermdump fra Instagram / Celine Aagaard (med tillatelse) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å finne skoene som skal gå helt perfekt til antrekket du har brukt så langt tid på å finne, kan ofte bli et ganske så stort problem. Ikke bare tar det lang tid å finne dem, men det kan også koste en god slump med penger. Dette har nok aldri vært et problem for Kardashian-klanen. I tillegg til å ha en ganske så grei økonomi, har også gjengen en del stylister til å hjelpe dem - som plukker ut en haug med sko og tar de med hjem dem, slik at de bare kan velge og vrake. 

Og så hjelper det selvfølgelig på at rapper/designerektemannen til Kim Kardashian (35), Kanye West (39), har laget sitt eget merke kalt Yeezy. I denne kolleksjonen har kona falt helt pladask for et par hæler som er helt gjennomsiktige (se bilder lengre ned i saken). De er nesten å se på hvert eneste paparazzibilde, men det er ikke bare Kim som har lagt merke til trenden. 

- Jeg har hatt mine sko ett år nå mener jeg, og elsker et par stamentsko som disse. De har jeg brukt under moteuken i Paris på Chanels visning, faktisk! Jeg er absolutt ikke overrasket over at dette er en trend som Kim går for. Det er jo morsomme sko, forteller Celine Aagaard, moteekspert, Envelope-grunnlegger og tidligere STYLEmag-redaktør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer