Jeans

Nå skal jeansen være ødelagt

Hullete olabukser står øverst på vårens trendmeny. Få stylingtipsene her!

Nå skal jeansen være ødelagt
Publisert
Sist oppdatert

Vi går sakte men sikkert mot lysere tider og våren og sommerens trender kan endelig tas i bruk. En garderobeklassiker de fleste har i skapet, har i år fått nytt liv ved hjelp av saksa. Vi snakker selvfølgelig om den hullete olabuksen. I år skal hullete være spredt rundt i stoffet, eller sentrert til knærne.

 

Nå skal jeansen være ødelagt

SKINNY: Hvis du har en trang olabukse i skapet ditt, trenger du kun en grov neglefil for å oppnå et resultat som dette. Fil fort frem og tilbake på stoffet til du får det hullet du ønsker. Fra venstre: Seven For All Mankind, ca kr 1974. Citizentz of Humanity, ca kr 2278. Gina Tricot, kr 399. Foto: Produsentene.

Blå olabukser med hull i passer til det aller meste, men gir antrekket et mer avslappet preg enn bukser uten hull. For å kjøre den avslappede stilen helt ut anbefaler vi å style buksen med en ensfarget T-skjorte, et svart bredt skinnbelte, sneakers eller andre vans.

Nå skal jeansen være ødelagt

BOYFRIEND: Løse bukser med hull kan fremstå som noe maskulint, men kan balanseres med tettsittende plagg og høye hæler. Fra venstre: Paige via mytheresa.com, ca kr 2796. Current Elliot, ca 3000. Pucci, ca kr 4800.  Foto: Produsentene.

Balanser kjærestens olabukser med en ettersittende skinnjakke, høye hæler og en clutch for en feminin touch.

Nå skal jeansen være ødelagt

STREETSTYLE: Stylemag-blogger Nathalie Helgerud elsker ripped jeans og er i godt selskap av freshe damer foreviget under moteuken i London og Milano. Foto: All Over Press, nathaliehelgerud.com.

Skrevet av: THEA ROLL RAKENG

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer