Herremote

Nå skal menn se slik ut

Tro det eller ei; dette er det siste fra Milano.

VEL: Vil mannfolka elske eller hate dette? Vi heller mot det siste... Foto: All Over Press
VEL: Vil mannfolka elske eller hate dette? Vi heller mot det siste... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Inngangen til 2010 brakte oss både hestehalemannen og vike-mannen.

Ikke så korrekt lenger

Til høsten kan det hende de får selskap av både den avskyelige snømannen, rømte straffanger og menn i tights!.Det er absolutt ikke Sirkus Arnardo som kommer til byen; neida, dette er siste mote fra Milano.Milan Fashion Week Menswear har nemlig pågått den siste uken. Vi er kanskje vant til å se den italienske mannen som en korrekt antrukket herremann, gjerne med slips og en vassen sleik.Men ikke nå lenger!

Elsk eller hat?

Blant catwalkantrekkene finner vi fuskepelskåper som norsk brunbjørn bare kan drømme om, blomstrete kilter og et kombinert smoking- og snowboardantrekk!Les også:
 • Tør du vise deg slik?
 • De utgjør kanskje ikke de trendene vi lengter mest etter. Og kanskje er dette stiler den norske mannen vil hate. Men du skal aldri si aldri. Hvem ville trodd at sokker i sandaler noen sinne skulle bli «inn»?

  Her er det sprøeste fra Milan Fashion Week Menswear:

  ...Og her er det vi heller vil se ham i:

  Hva med oss da?

  Moteukene for kvinner arrangeres etter at mannfolka har gjort seg ferdig.Først ut denne sesongen er moteuken i København som arrangeres mellom 10. og 14. februar. Deretter følger New York Fashion Week 11.- 18. februar, mens London Fashion Week er 19.-24. februar. Samme dag begynner Milano Fashion Week som varer til 3. mars.Paris Fashion Week avslutter «de fire store» 3.-11. mars.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer