Trend:

Nå skal plaggene dine være gjennomsiktige

Kommer du til å teste ut den nye trenden?

TRENDY NÅ: Å bruke en gjennomsiktig jakke over antrekket er noe mange moteprofiler gjør om dagen. FOTO: NTB Scanpix
TRENDY NÅ: Å bruke en gjennomsiktig jakke over antrekket er noe mange moteprofiler gjør om dagen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ett år siden kunne vi se at Kim Kardashian hadde falt pladask for et spesielt skopar. Designeren bak skoene er ektemannen Kanye West, og skoene - ja, de var gjennomsiktige! Skoene var nesten å se på hvert eneste paparazzibilde, men det var ikke bare Kim som hadde lagt merke til trenden. Se bilder her.

- Jeg har hatt mine sko ett år nå mener jeg, og elsker et par stamentsko som disse. De har jeg brukt under moteuken i Paris på Chanels visning, faktisk! Jeg er absolutt ikke overrasket over at dette er en trend som Kim går for, sa Celine Aagaard, moteekspert og Envelope-grunnlegger.

Siden da har trenden roet seg litt ned, men da Raf Simons presenterte sin første kolleksjon for Calvin Klein, kunne vi se at det hele blusset opp igjen. Den siste tiden har vi sett at flere streetstyle-stjerner har testet ut den gjennomsiktige trenden. Men det er kanskje ikke helt på den måten du tenker.

Det er nemlig ikke sånn at det er huden din som nødvendigvis skal synes gjennom de transparente plaggene. Flere av moteprofilene bruker gjennomsiktige plagg over et komplett antrekk. Dette plagget vi ser blir brukt mest er jakken, men flere velger også å gå for gjennomsiktig tilbehør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer